Μελιγαλάς: Η σφαγή αμάχων και η παραχάραξη της Ιστορίας!

Έλληνες  17/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, Σεπτέμβριος 1944. ΑΤΤΙΚΗ, 2013. ΕΛΛΑΔΑ, Σεπτέμβριος 2021.

Γράφει ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος,

Επί τιμή πολιτικός μηχανικός,

Τομεάρχης Υποδομών Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ,

Συγγενής θυμάτων

Ο μικρός Τακούλης ξυπνά αναστατωμένος. Το σημερινό ξύπνημα δεν μοιάζει με κανένα απ’ όσα θυμάται, δεν είναι σήμερα το στοργικό χάδι τής μανούλας του, ούτε το γλυκό της φιλί που τον ξυπνά, αλλά ανάμεικτοι άγνωστοι ήχοι πού μοιάζουν με τραγούδι, που όμως δεν είναι.

Πετάγεται σαστισμένος από το κρεβάτι του και τρέχει προς το μέρος πού ακούγεται ο θόρυβος. Αυτό πού αντικρύζει τον σαστίζει, τον τρομάζει. Ο παππούς, η γιαγιά, η ορφανή ξαδερφούλα του Βάσω και η μητέρα του είναι ακίνητοι με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά και από το στόμα τους βγαίνει κάτι που μοιάζει με τραγούδι. Μόλις τον βλέπουν σταματούν και ξεσπούν σε λυγμούς. Ο Τακούλης πηγαίνει αμέσως στην αγκαλιά της μανούλας του: "Μανούλα μου γιατί κλαις" την ρωτά, κι αυτή μέσα στον λυγμό της του απαντά: "Αγόρι μου σαν  σήμερα οι κακούργοι έσφαξαν τα πέντε αδέλφια μου, τους Πρίγκιπές μου, τους θείους σου στον ΜΕΛΙΓΑΛΑ..  Σε δευτερόλεπτα ο Τακούλης ωρίμασε στα τρία του χρόνια, αισθάνθηκε άνδρας και ορκίστηκε στον εαυτό του «πως όσο ζει θα κάνει τα πάντα ώστε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, ακόμη κι αν χρειασθεί να δώσει τη ζωή του».

1η Νοεμβρίου 2013 δύο επαγγελματίες εκτελεστές δολοφονούν δύο νεαρούς. Από το MEGA ο Πρετεντέρης σχολιάζει τη σκηνή της εκτέλεσης: «Έριχναν όπου να ‘ναι, θα μπορούσαν να σκοτώσουν κάποιον άνθρωπο. Ο ορισμός της περιύβρισης νεκρών. Ουδείς εισαγγελέας να κινητοποιηθεί.

9 Σεπτεμβρίου 2021, 10 το πρωί!

Ο Τακούλης έχει γίνει Τάκης, κουβαλάει μάλιστα έναν τίτλο επιτίμου που του έχει απονείμει η κοινωνία των Πρετεντέρηδων, προσπαθεί να δει τα νέα αλλά όλα τα κανάλια έχουν την κηδεία του Μίκη, του ανθρώπου που ύμνησε τους σφαγείς των θείων του 77 χρόνια πριν.

Στην αρχή θλίβεται, μετά εξοργίζεται και πιάνει το μολύβι γιατί του έρχεται στο νου η ύβρις που ξεστόμισε το ενεργούμενο των παγκοσμιοποιητών, που παριστάνει τον πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή το 2017: «Τιμώ τους αγώνες της αριστεράς».

Δηλαδή ο φερόμενος ως αρχηγός της ψευτοδεξιάς τιμά αυτούς πού κατέσφαξαν σε μία μέρα 1.500 και πλέον ανθρώπους, κάθε ηλικίας, αμάχους, τελώντας το πιο ΜΕΓΑΛΟ έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και πάνω στο αίμα των οποίων αυτός και οι όμοιοί του έχτισαν την ύπαρξή τους και την αισχρή σταδιοδρομία τους. ΑΙΣΧΟΣ!

Η θλίψη όμως δεν περιορίζεται εδώ, η θλίψη συνεχίζεται για τους εκατοντάδες χιλιάδες πατριώτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν παρόμοια βιώματα και όλα αυτά τα χρόνια παρέμεναν εγκλωβισμένοι στο κόμμα της προδοσίας. Πλέον, όμως, όλα έχουν αλλάξει. Πλέον υπάρχει το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ. Το «σπίτι» για κάθε πατριώτη! Το «σπίτι» που αξίζει σε κάθε πατριώτη! Και η Ελπίδα αντικαθιστά την θλίψη!

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, θα βρει το δρόμο για τη δικαίωση των Αθάνατων νεκρών μας και τη σωτηρία της Πατρίδας μας!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης