«Μυρίζει» lockdown και στην Ελλάδα; - Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο τα σταλινικά μέτρα της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Έλληνες  22/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ευρώπη όπου η Αυστρία ανακοίνωσε ολικό lockdown στη χώρα, κλείνοντας καταστήματα και αγορές, η Γερμανία είναι έτοιμη να ανακοινώσει κι εκείνη ότι θα λάβει περιοριστικά μέτρα, με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να προειδοποιεί ότι τα έως τώρα μέτρα «δεν είναι επαρκή».

Την ίδια στιγμή, στη χώρα μας πολλοί είναι οι ειδικοί που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέο lockdown στην Ελλάδα πριν τα Χριστούγεννα, εάν δεν αποσυμφορηθεί το ήδη κατακερματισμένο ΕΣΥ.

Στο Twitter η λέξη «lockodwn» έχει γίνει trend με πολλούς χρήστες να τονίζουν ότι αργά ή γρήγορα και η Ελλάδα θα υιοθετήσει ξανά την πρακτική του «λουκέτου» παρά τις διαβεβαιώσεις των κυβερνητικών στελεχών και δη του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι δεν θα περιορίσει τους εμβολιασμένους, παρά μόνο όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η κοινωνία δεν αντέχει άλλο τα σταλινικού τύπου μέτρα του Μητσοτάκη. Ανούσια, διχαστικά και άκρως εκδικητικά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλά θα κάνει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές όσο πιο σύντομα γίνεται. Ο κόσμος έχει φτάσει στα όριά του με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης