Νέα Δημοκρατία: Μετά το τέμενος και ισλαμικό νεκροταφείο στην Αττική!

Έλληνες  09/05/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Ιωάννα Καραδήμα,

υποψήφια Βουλευτής Ανατολικής Αττικής

Την ισλαμοποίηση της Αθήνας, της Αττικής, της Ελλάδας κάποιοι την έφεραν για να την κρατήσουν στην χώρα μας. Έτσι 2 χρόνια μετά την επίσημη λειτουργία του ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό, λίγο καιρό μετά την ημιπαράνομη λειτουργία ανάλογου στα Μέγαρα και την επί χρόνια παράνομη ύπαρξη δεκάδων τζαμιών σε όλη τη χώρα, τώρα, θέλουν και ισλαμικό νεκροταφείο.

Ποιοι το προωθούν; Οι γνωστοί ύποπτοι, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πακιστανικές και άλλες μουσουλμανικές κοινότητες. Το ζήτημα όμως δεν είναι η εμμονική φιλομεταναστευτική αριστερά ούτε το αν και που θα ενταφιάζονται μουσουλμάνοι. Το πρόβλημα ήταν και είναι, η σχεδιασμένη αλλαγή πληθυσμού που επιχειρείται όπως και η αλλαγή της φυσιογνωμίας αυτού του τόπου.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι η πρόταση δημιουργίας μουσουλμανικού νεκροταφείου αφορά την εγκατάσταση αυτού στο νεκροταφείο Σχιστού. Δηλαδή θέλουν σε ένα χώρο ταφής Χριστιανών Ελλήνων, να "συνυπάρξουν" μουσουλμανικές τελετές και ταφικά έθιμα. Το πως θα γίνει στην πράξη κάτι τέτοιο, μόνο ένας παγκοσμιοποιητικός  εγκέφαλος μπορεί να το φανταστεί και να το σχεδιάσει. Οι κάτοικοι της Νίκαιας, του Κορυδαλλού, του Αιγάλεω, της Αμφιάλης και των γειτονικών περιοχών ήδη έχουν αναστατωθεί από αυτή την προοπτική και ετοιμάζουν δυναμικές αντιδράσεις.

Το ζητούμενο όμως δεν είναι τόσο το που θα γίνει ένα τέτοιο κοιμητήριο αλλά το ζήτημα της μετανάστευσης στο σύνολό του. Ένα πρόβλημα εθνικό, κοινωνικό και πολιτικό που το επιβάλλουν στην πατρίδα μας αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Ένα πρόβλημα που δεν έχει ιδεολογική προέλευση καθώς, εκτός από τις γραφικότητες της αριστεράς το ίδιο και πιο πολύ, το εφαρμόζουν και οι φιλελεύθερες αντιλήψεις.

Πολύ πρόσφατα ο Υπουργός Μετανάστευσης της ΝΔ, κ. Μηταράκης, έβγαλε μια πομπώδη ανακοίνωση που ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι η κυβέρνησή του μείωσε τις ροές μεταναστών και αποσυμφόρησε τα κέντρα κράτησης προσφύγων στα νησιά. Μια δήλωση η οποία όχι μόνο στερείται αληθοφάνειας αλλά είναι και προκλητική για όλους τους Έλληνες που ζουν σε περιοχές που βρίσκονται τέτοια κέντρα.

Οι ροές προσφύγων μειώθηκαν λόγω των μέτρων του covid οι οποίες περιόρισαν τις μετακινήσεις ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο. Στα νησιά, έκλεισαν ορισμένα κέντρα καθώς οι εκεί "πρόσφυγες" μεταφέρθηκαν σε ανάλογα της ενδοχώρας, διασκορπίζοντας πανελλαδικά το πρόβλημα. Την ίδια στιγμή, στα νησιά και στον Έβρο κτίζονται νέες υπέρ - εγκαταστάσεις, προφανώς για τις καινούργιες ροές που ετοιμάζονται για την χώρα μας. Ροές που σύμφωνα με το νέο Σύμφωνο Ευρωπαϊκής μεταναστευτικής πολιτικής, θα παραμένουν στα σημεία εισόδου τους στη χώρα, δηλαδή πάνω ακριβώς στα σύνορά μας.

Ένα άλλο παράδειγμα, των ψεμάτων του κ. Μηταράκη είναι αυτό με το δήθεν κλείσιμο δομών. Πράγματι στην Αττική κλείνουν οι δομές στο Σκαραμαγκά και στον Ελαιώνα. Τί γίνονται όμως οι "κάτοικοί" τους; Όσοι δεν παίρνουν άσυλο απλώς μεταφέρονται στη δομή της Μαλακάσας η οποία έχει εξελιχτεί σε μια πόλη λαθρομεταναστών με πάνω από 5000 χιλιάδες από αυτούς να μένουν εκεί, ερημώνοντας την Μαλακάσα και δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού.

Εκεί όμως που η πολιτική υποκρισία της ΝΔ έχει ξεπεράσει κάθε όριο είναι αυτή που αφορά το θέμα της παροχής ασύλου. Γιατί μπορεί, ψευδώς όπως είδαμε, ο κ. Μηταράκης να λέει ότι μειώθηκαν οι ροές και αποσυμφορήθηκαν οι δομές, αλλά δεν μιλά καθόλου για το θέμα του ασύλου. Και τι να πει άλλωστε; Ότι στα 2 πρώτα χρόνια νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης, οι αιτήσεις ασύλου που έγιναν δεκτές φτάνουν τον αριθμό των 53.780 ατόμων; Δηλαδή, ποσοτική αύξηση που φτάνει το 15% επιπλέον απ’ όσες έδωσε ο αριστερός ΣΥΡΙΖΑ στα 4 χρόνια διακυβέρνησής του!

Αυτά για την μεταναστευτική πολιτική των φιλελεύθερων που θέλησαν να σώσουν τη χώρα από την αριστερά.

Το μεταναστευτικό και η διαχείρισή του αποτελούν ένα ακόμη εθνικό έγκλημα των κομμάτων εξουσίας του "δημοκρατικού τόξου". Και η λύση δεν είναι άλλη από την εφαρμογή πατριωτικών  πολιτικών από εθνικά κόμματα. Όπως σε όλη την Ευρώπη, ήρθε και στον τόπο μας ή ώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης