Νέο παραλήρημα Γεωργιάδη: Αχάριστοι στην εστίαση, οι ανεμβολίαστοι φταίνε

Έλληνες  12/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γεωργιάδης σε παράνοια! Κάλεσε τους ανθρώπους της εστίασης να στραφούν κατά των ανεμβολίαστων! - Θα ήθελε rapid test και για την είσοδο στα σούπερ μάρκετ αλλά «υπάρχουν εμπόδια».

Σε μια ακόμη εμφάνιση-επίδειξη αλαζονείας και παντελούς αποποίησης ευθυνών για ότι συμβαίνει, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στους καταστηματάρχες της εστίασης που… τολμούν να ζητούν ενίσχυση επειδή βλέπουν ξανά να στοχοποιείται ο κλάδος τους με τα αλλοπρόσαλλα κυβερνητικά μέτρα.

Ένας κλάδος ο οποίος τράβηξε όλο το «λούκι» σε όλα τα lockdown που επιβλήθηκαν (γιατί τα καταστήματα εστίασης, παρά τη διανομή, ουσιαστικά παρέμεναν κλειστά ακόμα και όταν το εμπόριο ήταν ανοιχτό) και δεν λείπει από κανένα περιοριστικό μέτρο που αποφασίζεται. Και τα ακούει κι από πάνω επειδή ζητά βοήθεια κι επειδή διαμαρτύρεται που πρέπει να κάνει το χωροφύλακα που ελέγχει πιστοποιητικά «κοινωνικών φρονημάτων»…

Σε αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν, ο κ. Γεωργιάδης εξαπολύει επίθεση και χαρακτηρίζει την αγωνία τους και την έκκληση για στήριξη «αχαριστία» και τους καλεί να στραφούν κατά των ανεμβολίαστων!

Τρικυμία εν κρανίω… Δυστυχώς δεν μπορεί να την διαχειριστεί...


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης