Νεοδημοκράτης Υφυπουργός: ««Ένα κομμάτι της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι προς όφελός μας»

Έλληνες  30/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Ξεθαρρεύουν» σταδιακά και αποκαλύπτονται οι σιγανοπαπαδιές της Νέας Δημοκρατίας.

Όλοι αυτοί οι οποίοι προεκλογικά είχαν φορέσει την προβιά του «αρνητή» της Συμφωνίας των Πρεσπών. Όλοι αυτοί οι οποίοι προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο του ελληνικού λαού είχαν ψεκαστεί για λίγους μήνες με γκλίτερ Μακεδονομάχου.

Ως Κυβέρνηση όμως δηλώνουν τα τελείως αντίθετα και προωθούν ένθερμα την προδοτική συμφωνία που υπέγραψε ο Τσίπρας.

Μέσα σε αυτό το πνεύμα και λίγο πριν την συμπλήρωση δύο ετών διακυβέρνησης, ήλθε προχθές η τοποθέτηση του Υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για την οικονομική Διπλωματία, Κώστα Φραγκογιάννη ότι:  «Ένα κομμάτι της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι προς όφελος των εθνικών μας συμφερόντων».

   Η δήλωση αυτή έγινε εντός του Κοινοβουλίου, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδου.

Αναρωτιόμαστε, πού έγκειται άραγε το ωφέλιμο για τα εθνικά μας συμφέροντα; Στην εκχώρηση ονόματος, γλώσσας ή εθνότητας; Μήπως στην παραχώρηση δικαιώματος για την χρήση των αρχικών ΜΚ; Ή στην ανάληψη υποχρέωσης για πλήρη αφελληνισμό των σχολικών μας βιβλίων;

Καλό θα ήταν κάποια στιγμή ο κύριος Φραγκογιάννης να εξηγήσει στο εκλογικό σώμα ποια είναι τα θετικά στοιχεία τα οποία βλέπει στην κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών.

Εκτός από την παραπάνω φράση όμως, ο Υφυπουργός Φραγκογιάννης είπε και τα εξής: «Είναι μια Συμφωνία την οποία θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει με διαφορετικό τρόπο, διαφορετικούς όρους και με πιο ξεκάθαρες απόψεις που θα έκαναν την εφαρμογή της πιο εύκολη».

Εκεί συνιστάται λοιπόν η διαφωνία της ΝΔ με την Συμφωνία των Πρεσπών. Θα την υπέγραφαν κι αυτοί, θα υπέγραφαν τα ίδια πράγματα, απλά "με διαφορετικό τρόπο". Η προδοσία όμως, με όποιον τρόπο όμως κι αν γίνει, παραμένει προδοσία. Στην ουσία οι νεοδημοκράτες παραδέχονται δημοσίως ότι και αυτοί να ήταν κυβέρνηση θα έκαναν το ίδιο με τον Τσίπρα. Θα υπέγραφαν την παραχώρηση του Ιερού Ονόματος της Μακεδονίας και όλης της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Μακεδονίας μας.

Η αλήθεια είναι ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ευγνωμονεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Τσίπρα-Κοτζιά που τους έβγαλαν από τη δύσκολη θέση, υπογράφοντας εκείνοι την επονείδιστη συμφωνία ξεπουλήματος της Μακεδονίας.

Έλληνες, ξυπνήστε και απογαλακτιστείτε από κόμματα όπως η ΝΔ που καταστρέφουν το Έθνος!

Στηρίξτε τους ΕΛΛΗΝΕΣ, το κόμμα που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης