Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάς: Συνελήφθη 34χρονος τρομοκράτης του ISIS στο κέντρο της Αθήνας

Έλληνες  04/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ένας 34χρονος Ιρακινός που είχε μπει στη χώρα μας το 2018 από τη Λέσβο και είχε καταθέσει δύο αιτήσεις ασύλου οι οποίες είχαν απορριφθεί ενώ εκκρεμούσε η απόφαση του διοικητικού δικαστηρίου όπου είχε προσφύγει, συνελήφθη το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS.

Ο 34χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών μπήκε στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής και της ΕΥΠ, όταν πριν λίγες ημέρες έφθασε κατεπείγον σήμα που ανέφερε συγκεκριμένες ενέργειες που έκανε ο τζιχαντιστής το 2014 και 2015 και ζητήθηκε ο εντοπισμός και η σύλληψη του. Έτσι, Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ κινήθηκαν άμεσα, εντόπισαν και συνέλαβαν το μέλος του ΙSIS, κατέσχεσαν το κινητό του ενώ σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες σε συγκεκριμένα σπίτια που έμενε στο κέντρο της Αθήνας.

Δυστυχώς, επιβεβαιωνόμαστε ξανά. Η Ελλάς είναι ξέφραγο αμπέλι. Εκατομμύρια λαθρομετανάστες βρίσκονται στη χώρα μας, χωρίς να ξέρει κανείς ακριβώς πόσοι και ποιοι είναι. Τέτοιες τυχαίες και μεμονωμένες πληροφορίες και συλλήψεις, απλώς δείχνουν την ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί το μεταναστευτικό. Η μόνη λύση είναι το πραγματικό σφράγισμα των συνόρων, η σύλληψη και η απέλαση ΟΛΩΝ των λαθρομεταναστών! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ διαθέτουν την πολιτική βούληση να ξεριζώσουν από τη ρίζα της, την παράνομη μετανάστευση!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης