Οι τζαμπατζήδες της πολιτικής

Έλληνες  28/08/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Της Συγγραφέως ″Φλόγα του Ταινάρου″

Είναι γνωστό ότι όταν κάποιος δεν έχει δίκιο ή δεν έχει επιχειρήματα, αρχίζει να φωνάζει, να βρίζει, να απειλεί και να βάζει ταμπέλες στον συνομιλητή του. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την κυβέρνηση των λοιμωξιολόγων. Δεν προσπαθούν να πείσουν με επιχειρήματα τους Έλληνες, για το εμβόλιο, αλλά δια της βίας, των απειλών και της τρομοκρατίας, καταπατώντας μάλιστα σχεδόν όλα τα θεμελιώδη συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών.

Ο χορηγός των μέσων εξαπάτησης, με περισσό θράσος απεκάλεσε «τζαμπατζήδες» ένα μεγάλο τμήμα του λαού μας. Εδώ θυμίζει τον τίτλο της ταινίας: «Κοίτα ποιος μιλάει!». Ο μη εκλεγμένος, αλλά πλουσιοπάροχα αμειβόμενος από εμάς κ. Πέτσας. Είναι απορίας άξιον πως κατάφερε σε τόσες λίγες γραμμές να συμπυκνώσει τόση διαστρέβλωση της πραγματικότητας, τόση τρομοκρατία και τόσα ψεύδη. Είπε: «…να πείσουμε τους συμπολίτες μας να κάνουν τα εμβόλια, τα οποία έχουμε διαθέσει δωρεάν, κάποια στιγμή θα πρέπει να προστατεύσουμε και τα χρήματα των φορολογουμένων και να δώσουμε σαφές κίνητρο στους ανεμβολίαστους να το κάνουν. Το να πληρώνει κανείς το rapid test από την τσέπη του είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να κάνει το εμβόλιο και όχι να είναι ο ελεύθερος χρήστης, ο τζαμπατζής ο οποίος χρησιμοποιεί τις δωρεάν δομές, όταν κάποιοι άλλοι πληρώνουν γι’ αυτό…». Η πειθώ της κυβέρνησης εξαντλείται στον εκφοβισμό, στην τρομοκρατία και στην τιμωρία.

Το «δωρεάν» σημαίνει τεράστιες δαπάνες για τον φορολογούμενο, καθώς αυτός πληρώνει  όλη αυτή την επιχείρηση με το βαρύγδουπο όνομα: «Ελευθερία». Πληρώνει για τα εμβόλια, εκτός αν ο κ. Μπουρλά, μας τα έδωσε δωρεάν (σ.σ. έτσι εξηγείται και η παρασημοφόρησή του από την Κα Πρόεδρο της Δημοκρατίας). Όλοι υφιστάμεθα την υποστελέχωση των κρατικών νοσοκομείων (κυρίως των στρατιωτικών), αφού μεγάλο τμήμα του υγειονομικού προσωπικού ασχολείται με τον εμβολιασμό. Όλοι πληρώνουμε τα υπερπολυτελή εμβολιαστικά κέντρα που έχουν την χλιδή πεντάστερου ξενοδοχείου. Απορώ που ούτε ένας βουλευτής δεν έκανε επερώτηση για το πόσο στοιχίζει στον Έλληνα φορολογούμενο το πρόγραμμα «Ελευθερία». Μάλλον χαζή απορία. Έχουμε καταλάβει ότι στη Βουλή συμπολίτευση και αντιπολίτευση ομονοούν σε όλες τις καταστροφικές για το Έθνος μας αποφάσεις. Οι υποτιθέμενες «κραυγαλέες διαφωνίες» προβάλλονται από τα ΜΜΕ, για να χαϊδεύουν τα αυτιά των ψηφοφόρων και για να ρίχνουν «πούσι» στα μάτια μας.              Εκτιμώ ότι δεν χρειάζεται σχολιασμό, το πόσο προστατεύουν τα χρήματα των φορολογούμενων, διαχρονικά οι κυβερνώντες.

Κ. Πέτσα, στα λίγα ελληνικά που ξέρουμε, το να πληρώνει κάποιος είναι «τιμωρία» και όχι «κίνητρο». 

Θα πρέπει κάποιος να είναι πολύ αφελής για να ελπίζει σε κάτι από μία κυβέρνηση, που ο πρωθυπουργός της, επαίρεται ότι επί των ημερών του κάηκαν ενάμιση εκατομμύρια στέμματα δάσους και μάλιστα καταχειροκροτείται από τη συμπολίτευση. Τέτοιες στιγμές έρχονται στο νου μου τα λόγια του Μεγάλου Νίκου Καζαντζάκη: «Η Ελλάδα επιζεί, μέσα από ατομικές περιπτώσεις που κάνουν θαύματα. Το κράτος σταθερά υπολειτουργεί, το ίδιο και οι συλλογικές προσπάθειες, όπως και οι περισσότεροι θεσμοί,…. Αν είναι να λάμψει, η Ελλάδα θα το κάνει πάντα μέσα από μεμονωμένους ήρωες, που γίνονται παρανάλωμα, παρά κάθε προσδοκία...». Σίγουρα η Ελλάδα αξίζει καλύτερη διακυβέρνηση. Σίγουρα ο Ηλίας Κασιδιάρης, θυσιάζεται για το καλό της Ελλάδος, για το καλό όλων μας. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ με τη δύναμη που θα μας δώσει ο Ελληνικός λαός θα κτίσουμε την Ελλάδα των ονείρων μας. Μαζί θα κτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.   


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης