Ούτε ένας Έλληνας άνεργος

Έλληνες  18/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Διανύοντας ημέρες εορτών δυστυχώς μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας και φέτος αντιμετωπίζει πολλές οικονομικές δυσκολίες αδυνατώντας, να καλύψει βασικά αγαθά. Συνέπεια των πολύ πενιχρών μισθών και συντάξεων που λαμβάνουν οι Έλληνες πολίτες και φυσικά της ανεργίας, που πλήττει ειδικά τους νέους ανθρώπους. Αρκετά νέα παιδιά παρότι έχουν 2 και 3 πτυχία αδυνατούν να βρουν επαγγελματική αποκατάσταση πάνω στο αντικείμενο που σπούδασαν περιμένοντας χρόνια κάποια αξιόλογη επαγγελματική ευκαιρία.

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινής όμως ένα μερίδιο ευθύνης της μεγάλης ανεργίας νέων Ελλήνων έχουν και κάποιοι Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι συστηματικά επιλέγουν ξένους εργαζομένους αφήνοντας τους συμπατριώτες τους άνεργους στην εξαθλίωση. Θα πρέπει όλοι οι Έλληνες επιχειρηματίες να καταλάβουν ότι δεν γίνεται τα αδέρφια μας (διότι όλοι οι Έλληνες αδέρφια είμαστε) να πεινάνε και στην εργασία τους να προσλαμβάνουν αλλοδαπούς (στοχεύοντας προφανώς στο να αποδίδουν λιγότερους μισθούς). Θα πρέπει πάνω από το όποιο οικονομικό κέρδος να βάλλουν τον πατριωτισμό και το αίσθημα αλληλεγγύης προς τον συμπατριώτη τους με τον οποίο έχουν κοινή καταγωγή, κοινά έθιμα, κοινό αίμα.

Ένα εθνικό κράτος επίσης θα πρέπει να δώσει κίνητρα σε κάθε επιχειρηματία να προσλαμβάνει Έλληνες αντί για αλλοδαπούς υπαλλήλους. Ένα ωραίο μέτρο θα ήταν για παράδειγμα η χαμηλότερη εισφορά στο ΙΚΑ για έναν Έλληνα εργαζόμενο από ότι για έναν αλλοδαπό. Είναι αναγκαίο επίσης στις θέσεις του δημοσίου να επιλέγονται Έλληνες υπάλληλοι. Δεν γίνεται ο ελληνικός λαός να πληρώνει φόρους, από αυτούς τους φόρους να πληρώνονται οι υπάλληλοι του δημοσίου και κάποιοι υπάλληλοι να είναι αλλοδαποί όταν υπάρχουν χιλιάδες ελληνόπουλα άνεργα.

Σε λίγους μήνες έχουμε εκλογές και είναι βέβαιη η κοινοβουλευτική μας εκπροσώπηση. Ένα από τα θέματα που θα εκφράσουμε στην επόμενη βουλή λοιπόν είναι το να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ θα αγωνιστούμε για αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις. Θα αγωνιστούμε και θα το πετύχουμε!!

ΑΡΗΣ ΣΑΠΟΥΝΑΣ,

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ                           


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης