Ο Ηλίας Κασιδιάρης για το μεγάλο ΟΧΙ των Ελλήνων και την πρόκληση Μητσοτάκη – Μέρκελ

Έλληνες  28/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πολυπληθείς αντιπροσωπίες του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ τίμησαν την 28η Οκτωβρίου με τελετές μνήμης και καταθέσεις στεφάνων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σε όλα τα μήκη και πλάτη της πατρίδας μας υψώσαμε φωνή στεντόρεια και επαναλάβαμε το ιστορικό ΟΧΙ του Ιωάννου Μεταξά, το αιώνιο ΟΧΙ των Ελλήνων!

Από τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου μέχρι την ελληνική Βόρειο Ήπειρο και από τη Θράκη και τη Μακεδονία μας μέχρι την Κρήτη και την Κύπρο, δώσαμε αγωνιστικό παρόν στο κάλεσμα της εθνικής μνήμης. Εκατοντάδες στελέχη του κόμματος κράτησαν αναμμένη τη φλόγα της εθνικής αντίστασης ενάντια στο πολιτικό σύστημα της λήθης και του εθνομηδενισμού.

Ο ανιστόρητος και προκλητικός Μητσοτάκης προέβη σε μία ακόμα ύβρι έναντι του ελληνισμού και των ηρωικών μας προγόνων. Επέλεξε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ημέρα τιμής για εκείνους που έπεσαν μαχόμενοι κατά του ιταλογερμανικού άξονα, για να δηλώσει υποταγή στη Μέρκελ. Τη μεγάλη και ιερή ημέρα έφερε στην Ελλάδα την εκπρόσωπο των Γερμανικών ανθελληνικών δυνάμεων ελέγχου και οικονομικής κατοχής της πατρίδας μας. Τα αποτελέσματα της καταστροφικής τους πολιτικής τα βιώνει ήδη ο Έλληνας. Η διάλυση των εθνικών μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και η αντικατάστασή τους από γερμανικής κατασκευής άχρηστες ανεμογεννήτριες ήταν το τελευταίο βήμα. Η άρνηση εξόρυξης του ελληνικού φυσικού αερίου – κατόπιν πιέσεων της ξενοκρατίας – ήταν η αρχή του κακού. Η ανέχεια πλήττει βάναυσα το σύνολο των Ελλήνων, αλλά η κυβέρνηση συνεχίζει να υπακούει πιστά τα κελεύσματα της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας. Δεξιώνονται με τιμές τη Μέρκελ ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, δεν μένει παρά να υποδεχτούν και να τιμήσουν τον Ερντογάν την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Όνειδος και καταισχύνη.

Στον αντίποδα αυτών των ανθελληνικών πράξεων το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θύμισε στη νέα γενιά τα ανδραγαθήματα και τις παρακαταθήκες των Ηρώων!

Μνημονεύουμε το υπερήφανο ΟΧΙ, που εντελώς μόνος μέσα στη νύχτα αναφώνησε ο Ιωάννης Μεταξάς, έχοντας φροντίσει, με τον πολυετή του μόχθο τα άρτια επιτελικά σχέδια και τα υπερσύγχρονα οχυρωματικά έργα, να εξασφαλίσει την ανεπανάληπτη πολεμική προπαρασκευή της Ελλάδος.

Μνημονεύουμε την ηρωική απόφαση του Στρατηγού Κατσιμήτρου, διοικητού της 8ης Μεραρχίας, που παρά την αυστηρή διαταγή του επιτελείου για υποχώρηση, εκείνος επέλεξε να μείνει στο Καλπάκι και να παίξει κορώνα γράμματα τη ζωή του για να νικήσει και να δοξάσει στους αιώνες το όνομα της Ελλάδος.

Μνημονεύουμε την επική αντίσταση του Συνταγματάρχη Δαβάκη που μαζί με το απόσπασμα Πίνδου ρίχτηκε ο ίδιος στην πρώτη γραμμή του πολέμου ενάντια σε ιταλικά τεθωρακισμένα, πυροβολικό και αεροπορία, τραυματίστηκε βαριά, όλοι τον είχαν για νεκρό, όμως παρέμεινε στη θέση του μέχρι τη Νίκη και την καταδίωξη του εχθρού μέσα στα προαιώνια ελληνικά εδάφη της Βορείου Ηπείρου.

Μνημονεύουμε τις θυελλώδεις επελάσεις των Ταγμάτων Ευζώνων και του ηρωικού πεζικού του Ελληνικού Στρατού, που πολέμησε μέσα στα χιόνια, τους πάγους και τις κακουχίες, απελευθερώνοντας την Κορυτσά, την Χειμάρρα, την Πρεμετή, τους Άγιους Σαράντα και το Αργυρόκαστρο μόνο με την ξιφολόγχη και την πολεμική ιαχή «ΑΕΡΑ».

Μνημονεύουμε τη σιδερένια θέληση και το αρειμάνιο πνεύμα ολόκληρου του ελληνικού λαού που βροντοφώναξε το ΟΧΙ μαζί με τον εθνικό του κυβερνήτη, υποδέχτηκε τον πόλεμο μέσα σε κύματα ενθουσιασμού σαν να ήταν γιορτή και επέλεξε το δύσκολο δρόμο της Αρετής, του Αγώνα και της Θυσίας για την Αιώνια Ελλάδα!

Απέναντι σ’ αυτούς τους γίγαντες, που ανέδειξε πολύ πρόσφατα η ιστορία μας, πολλοί απ’ αυτούς είναι παππούδες μας και πρόγονοι που γνωρίσαμε και κοιτάξαμε στα μάτια, έχουμε χρέος και καθήκον να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τη μεγάλη υπόθεση της Πατρίδας!

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου

Ζήτω το ΟΧΙ των Ελλήνων

Ηλίας Κασιδιάρης

Φυλακές υψίστης ασφαλείας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης