Οι ΕΛΛΗΝΕΣ τίμησαν την 28η Οκτωβρίου – Καταθέσεις στεφάνων εκ μέρους του Ηλία Κασιδιάρη σε όλη την Αττική!

Έλληνες  28/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Ηλία Κασιδιάρη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από κλιμάκιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, στον τάφο του Εθνικού Κυβερνήτη και πατέρα του ΟΧΙ, Ιωάννου Μεταξά. Το στεφάνι κατέθεσε ο Ναύαρχος Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος.

Κατάθεση στεφάνου έγινε και στο Νέο Ηράκλειο, στην πλατεία του Αγίου Λουκά. Στελέχη: Αλέξανδρος Ζερβέας, Παναγιώτης Ρούσσος

Φίλοι και υποστηρικτές του κόμματος: Περικλής Φουντούλης, Πάρης Κολόζης, Χρήστος Φραγκάκης, Γιώργος Βεργής, Δημήτρης Καλούδης, Αντώνης Μπεκιάρης. Η κατάθεση έγινε από τον Αλέξανδρο Ζερβέα.

Και στα Μέγαρα, πλατεία Ηρώων. Ο Χούγιαρης Ευάγγελος κατέθεσε το στεφάνι. Παρόντες: Φραγκούλης Δημήτρης, Φουντουκίδου Σοφία, Χούγιαρη Μαρία.

Κατάθεση στεφάνου έγινε και στο Κορωπί, με παρουσία στην παρέλαση. Παρόντα στελέχη: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΝΤΡΙΚΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΒΡΙΚΟΣΑΙΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΚΟΡΡΕ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΕΡΒΟΣ

Κατάθεση στεφάνου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ και στην πλατεία Χαϊδαρίου από τον Σωτήριο Μεταξά. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσία είχαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ και στο Παλαιό Φάληρο, αλλά αποχώρησαν σε μια κίνηση διαμαρτυρίας, όταν εμφανίστηκε ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός της χώρας, που έχει στραγγαλίσει οικονομικά τον ελληνικό λαό.

Κατάθεση στεφάνου και στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω από τη Ρένια Μπακογιάννη, μαζί με κλιμάκιο των ΕΛΛΗΝΩΝ Δυτικής Αττικής.

Δεν θα μπορούσε να λείψει ο Πειραιάς, στον οποίο βρέθηκε κλιμάκιο των ΕΛΛΗΝΩΝ και τίμησε την 28η Οκτωβρίου. Εκ μέρους του Ηλία Κασιδιάρη στεφάνι κατέθεσε η Έλενα Κόκαλου.

Τέλος, στην πλατεία Αγίου Τρύφωνα στη Γλυφάδα, το στέλεχος του Νοτίου Τομέα και εκπρόσωπος της νεολαίας του κόμματος, Δημήτρης Αδαμόπουλος, κατέθεσε στεφάνι εκ μέρους του Ηλία Κασιδιάρη.

Είμαστε εδώ, είμαστε δυνατοί, λέμε ΟΧΙ στη λήθη!

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης