Στην Ελλάδα οι τουρίστες έχουν δικαιώματα, οι Ελλήνες πάλι όχι

Έλληνες  07/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε κυνισμό και μισελληνισμό καθώς

για την κατάργηση των SMS και τον τουρισμό μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια σημερινής τηλεοπτικής του συνέντευξης.

Ανάμεσα σε όσα είπε ο υπουργός είναι πως το είναι πιθανό να παραμείνει το SMS στο 13033 και μετά τις 15 Μαΐου, όταν δηλαδή ανοίγει ο τουρισμός. Έτσι ο Έλληνας θα συνεχίσει να στέλνει SMS για να βγει από το σπίτι του, ενώ ο τουρίστας θα είναι ελεύθερος να κινηθεί.

«μπορεί να καταργηθεί άμεσα στο SMS για το click inside, αλλά δεν θα καταργηθεί για το τρίωρο», ενώ πρόσθεσε πως «συνεχίζει το 13033 για τον μήνα Μάιο και συγκεκριμένα μέχρι τις 15 Μαΐου που ανοίγει ο τουρισμός θα ισχύσει, για μετά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη».

Αυτά από τον υπουργό ανάπτυξης της Ελλάδας, ο οποίος εν τέλει μόνο με την ανάπτυξη της οικονομίας δεν ασχολείται. Σχεδόν δύο χρόνια μετά την ανάληψη του χαρτοφυλακίου του κασι η λέξη "ανάπτυξη" ακούγεται από τα χείλη των Ελλήνων μόνο σαν ανέκδοτο. Το μόνο που κάνει είναι να περιφέρεται σαν θίασος από κανάλι σε κανάλι, και να προπαγανδίζει υπέρ των εμβολίων. Βέβαια λίγα χρόνια πριθν εξαπέλυε μύδρους εναντίον της τότε κυβέρνησης της ΝΔ, για το σκάνδαλο των εμβολίων κατά του υιού της γρίπης.

Δεν μας προκαλεί έκπληξη λοιπόν η σημερινή στάση του. Τα μόνα που μας προκαλεί είναι θλίψη και αηδία, καθώς αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν για κάθε πατριώτη.

Στην Ελλάδα οι μόνοι που έχουν δικαιώματα είναι οι λαθρομετανάστες και οι τουρίστες. Εν τω μεταξύ οι Έλληνες πολίτες στενάζουν κάτω από τα παράλογα μέτρα της κυβέρνησης, ζουν κάτω από το καθεστώς τρόμου και βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να κλείνουν, και τα όνειρα των παιδιών τους να καταστρέφονται.

Ποιά άλλη απόδειξη θέλετε ότι ζούμε σ' ένα κράτος ρατιστικό κατά των Ελλήνων.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης