Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στο Ilia.news: «Είμαστε δυνατοί και πανέτοιμοι για εκλογές»

Έλληνες  13/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο επικεφαλής των ΕΛΛΗΝΩΝ, Ηλίας Κασιδιάρης, στο ενημερωτικό μέσο της Ηλείας, ilia news, και στον δημοσιογράφο Κώστα Κουτσουβέλη συγκεκριμένα.

Σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης ο Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε σαφείς απαντήσεις τόσο για την παράνομη δίωξη που υφίσταται όσο και για την προσπάθεια φίμωσής του, με την φυλάκισή του. Τα στοιχεία που παρουσίασε ήταν καταιγιστικά. Στις ερωτήσεις σχετικά με το νέο εθνικό μας κόμμα ενημέρωσε τους πολίτες της Ηλείας για τη δυναμική που αναπτύσσεται σε ολόκληρη την  Ελλάδα, για την πρώτη οργανωτική συνδιάσκεψη, τη νέα ιστοσελίδα και τα - εξαιρετικής ποιότητας - στελέχη που ανακοινώθηκαν. Τέλος, απέδειξε τους λόγους που η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι εθνικά επιζήμια για τη χώρα, αλλά και για τον ελληνικό λαό.

Σε καιρούς απόλυτης φίμωσης ολοένα και περισσότερα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης δίνουν βήμα στους ΕΛΛΗΝΕΣ, αποκύημα κι αυτό της δίψας του κόσμου για να μάθει τις θέσεις μας δια στόματος Ηλία Κασιδιάρη. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι η συνέντευξη από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε δημιούργησε μια σύγχυση σε κάποιους που δεν αντέχουν την αλήθεια. Δυστυχώς γι’ αυτούς, η ελεύθερη, πατριωτική «φωνή» του Ηλία Κασιδιάρη συσπειρώνει συνεχώς περισσότερους Έλληνες στο πλευρό μας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης