Το απολυταρχικό καθεστώς του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Έλληνες  10/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Χαράλαμπος Γιώτης

Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος,

 Αντισυνταγματάρχης Πυροβολικού ε.α.

Είναι πάγια και ξεκάθαρη η θέση του κινήματός μας η οποία εκφράστηκε και από τον ίδιο τον ιδρυτή του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη, και αφορά τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς των ελευθέρων Ελλήνων πολιτών.

«Σε ένα δημοκρατικό καθεστώς οι πολίτες, αφού ενημερωθούν πλήρως και από κάθε ιατρική άποψη για τη σύνθεση, τις ωφέλειες, τις αντενδείξεις και τις πιθανές παρενέργειες, θα πρέπει να είναι απολύτως ελεύθεροι, να αποφασίσουν οι ίδιοι, για το αν θα εμβολιαστούν αυτοί και τα παιδιά τους. Είναι διεθνώς αλλά και Συνταγματικά κατοχυρωμένο το ανθρώπινο δικαίωμα να αποφασίζει ο κάθε άνθρωπος εάν θα συμμετάσχει σε οποιαδήποτε ιατρική πράξη πάνω στο σώμα του».

Όχι μόνο δεν είμαστε κατά των εμβολίων αλλά, όλοι μας είμαστε εμβολιασμένοι με τα γνωστά εμβόλια πού έσωσαν εκατομμύρια ζωές. Εμβόλια που δοκιμάστηκαν 10 - 15 χρόνια και κατόπιν εφαρμόστηκαν σε ανθρώπους.

Εμβόλια που κατόπιν των δοκιμών πήραν όλες τις προβλεπόμενες άδειες και δεν επεβλήθησαν με προσωρινή - προς πειραματισμό άδεια - με τις γνωστές ακόμη και τραγικές συνέπειες,  τις οποίες η κυβέρνηση και τα ελεγχόμενα ΜΜΕ εγκληματικά αποκρύπτουν από το λαό.

Εμβόλια για τα οποία επιστήμονες κολοσσοί διεθνώς έχουν ξεκάθαρα τονίσει ότι πιθανόν να έχουν καταστροφικές συνέπειες για την υγεία και το μέλλον του ανθρώπου.

Είναι απολυταρχικό και απάνθρωπο ένα καθεστώς όταν:

- Επιβάλλει δια της βίας ιατρικές πράξεις στους πολίτες

- εκβιάζει εργαζομένους ότι θα μείνουν αυτοί και οι οικογένειές τους χωρίς τα απαραίτητα προς το ζην εάν δεν εμβολιαστούν

- στερεί από τον λαό ανθρώπινα δικαιώματα όπως η ελευθερία στις μετακινήσεις, το συνέρχεσθαι, την ψυχαγωγία, τις κοινωνικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις κλπ.

-  σκορπά τον τρόμο στους πολίτες μέσω των ελεγχόμενων και χρηματοδοτούμενων, με δεκάδες εκατομμύρια από την κυβέρνηση, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

- ισοπεδώνει την οικονομία βυθίζοντας ακόμα πιο βαθιά την ελληνική οικογένεια στην άβυσσο της φτώχειας

-  στερεί από τους νέους το δικαίωμα στην παιδεία. Απαγορεύει σε φοιτητές, μαθητές και δασκάλους να σπουδάσουν και να διδάξουν αντίστοιχα.

Η ΕΣΧΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΤΗΝΩΔΙΑΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βλέποντας ότι με εκβιασμούς και απειλές, δεν μπορεί να προωθήσει περαιτέρω τις πωλήσεις των προαναφερόμενων σκευασμάτων σε μία μεγάλη μάζα του ελληνικού λαού, έβαλε στο στόχαστρο ακόμα και τα παιδάκια, ακόμα και αθώες  ψυχές.

Ζούμε ένα απάνθρωπο ολοκληρωτικό, σταλινικού τύπου καθεστώς, ένα πραγματικό απαρτχάιντ.

Ένας μισάνθρωπος πού στον βωμό του κέρδους θυσιάζει έναν ολόκληρο λαό ισοπεδώνοντας το Σύνταγμα της χώρας.

Αμέτρητοι καθηγητές συνταγματολόγοι   τάσσονται σθεναρά απέναντι σε αυτούς τους αντισυνταγματικούς νόμους, της κυβέρνησης Μητσοτάκη,  ένας εκ των οποίων είναι και ο Δόκτωρ Βιτάλης Τ. Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και Επιστημονικός Συνεργάτης της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής.

Την παρέμβαση κόλαφος του καθηγητή σας παραθέτω αυτούσια στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/1015937_paremvasi-kolafos-kata-toy-ypohreotikoy-emvoliasmoy-apo-ton-tvidali-giati


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης