Λήμνος: Προετοιμασίες για νέα δομή λαθρομεταναστών

Έλληνες  10/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύπτει η ιστοσελίδα NantiaReport.gr βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες για δημιουργία δομής λαθρομεταναστών σε ένα ακόμα νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου, τη Λήμνο. Η λειτουργία έχει προγραμματιστεί στις αρχές Οκτωβρίου με ΜΚΟ να έχει αναλάβει να βρει προσωπικό που θα στελεχώσει τις υποστηρικτές Υπηρεσίες για σίτιση (catering) και φύλαξη του χώρου.

Εταιρεία η οποία έχει αναλάβει την ανάθεση του έργου ήδη αναζητά 20 άτομα με άδεια Security προκειμένου να εργαστούν για 4ετη στην νέα δομή της Λήμνου. Καθώς η αρνητική θέση των ντόπιων κατοίκων σε μια τέτοια εξέλιξη είναι απόλυτη,  ο δημιουργός της αγγελίας παρέχει στους ενδιαφερόμενους τηλέφωνο επικοινωνίας,  ενώ για περισσότερες πληροφορίες σε ερωτήσεις των ενδιαφερόμενων, τους προτρέπει σε προσωπική συνάντηση.

Αναφορές προσδιόριζαν την παρουσία δύο γυναικών ως εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας, μέσα στον Αύγουστο, οι οποίες είχαν επαφές για την επικείμενη δημιουργία της Δομής στη Λήμνο.

Πληροφορίες του NantiaReport.gr σημειώνουν επίσης ότι η εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στη Λήμνο προετοιμάζεται σε οικιστικό συγκρότημα σε σύμβαση με ιδιώτη, με έδρα περιφερειακή κοινότητα.

Η  γεωγραφική θέση της Λήμνου ως στρατιωτική βάση την καθιστά «ευαίσθητη» περιοχή για την οποιαδήποτε εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο νησί, αλλά ο Μητσοτάκης και η θλιβερή του παρέα στην κυβέρνηση ενδιαφέρονται μόνο τις τσέπες τους, για τα συμφέροντα των ξένων τοκογλύφων και για τον εποικισμό της χώρας. Η στήριξη στους ΕΛΛΗΝΕΣ είναι μονόδρομος. Για να μην γίνει η Ελλάδα επαρχία της Τουρκίας, για μια Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους ΕΛΛΗΝΕΣ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης