Το ΒΗΜΑ: «Πανικός στου Μαξίμου για τα ποσοστά του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ»

Έλληνες  05/10/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με ένα άκρως αποκαλυπτικό άρθρο με τον εύγλωττο τίτλο: «Η ακροδεξιά σφήνα προβληματίζει το Μαξίμου», το φιλοκυβερνητικό ΒΗΜΑ, του συγκροτήματος Μαρινάκη, αναδεικνύει τον απόλυτο πανικό που έχει προξενήσει στο Μέγαρο Μαξίμου η ραγδαία άνοδος του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο Άγγελο Κωβαίο, τέσσερα είναι τα σημεία που δημιουργούν πονοκέφαλο στο περιβάλλον του Μητσοτάκη: 1) Το ποσοστό που καταγράφουν όλες οι συστημικές δημοσκοπήσεις σημαίνει ότι το τελικό ποσοστό του Κόμματος στην κάλπη είναι πολύ πάνω από 3%. 2) Η είσοδος του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ στη βουλή ακυρώνει κάθε ελπίδα της ΝΔ να κερδίσει την αυτοδυναμία (θα χρειαστεί 40%) και κάνει ακόμα πιο μακρινό το σενάριο συμπλήρωσης των 151 εδρών μαζί με τους βουλευτές του Βελόπουλου, ο οποίος θεωρείται δεδομένο δεκανίκι του Μητσοτάκη 3) Το 10% της αδιευκρίνιστης ψήφου κρύβει μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο καταγραφής πολύ υψηλών εκλογικών ποσοστών. 4) Την αμέσως επόμενη ημέρα των εκλογών, με ένα ισχυρό Εθνικό Κόμμα στη βουλή και υπό συνθήκες κοινωνικής έκρηξης, αλλάζουν όλα τα δεδομένα και δημιουργούνται προοπτικές ανατροπής του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Συμφωνούμε απόλυτα με όλες τις παραπάνω διαπιστώσεις και είμαστε βέβαιοι πως η ευρεία εκλογική νίκη του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ θα σημάνει ένα ευοίωνο και ελπιδοφόρο Μέλλον για τη Χώρα μας. Για την ενημέρωσή σας παραθέτουμε ολόκληρο το άρθρο του ΒΗΜΑΤΟΣ:

https://www.tovima.gr/printed_post/i-akrodeksia-sfina-crprovlimatizei-to-maksimou/


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης