Το ΠΑΣΟΚ, που διέλυε τα τρακτέρ των αγροτών με τα ΜΑΤ, ωρύεται! Με τα χρέη σας κύριοι φτιάχνουμε μεταποιητικές μονάδες!

Έλληνες  22/08/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με μία άκρως προκλητική και υποκριτική δήλωση το ΠΑΣΟΚ εκτίθεται ξανά. Κάνει λόγο για την εξαθλίωση του αγροτικού κόσμου. Ας τους θυμίσουμε, τι έλεγε κάποτε ο Βενιζέλος το 2012:

«Με άλλα 200 εκατομμύρια ιδρύονται ή εκσυγχρονίζονται μικρές και μεσαίες μονάδες μεταποίησης αγροτικών προϊόντων». Επομένως με τα μισά σχεδόν χρέη του ΠΑΣΟΚ, μπορούμε να δημιουργήσουμε αρκετές μονάδες μεταποίησης.

Βέβαια, ακόμη ένα, αξέχαστο γεγονός είναι η προάσπιση της ευρωενωσιακής πολιτικής που εφάρμοζε διαχρονικά το ΠΑΣΟΚ.  Μάλιστα την περίοδο του 1997 στις Μικροθήβες τα ΜΑΤ με εντολή της τότε κυβέρνησης ξεφούσκωναν τα λάστιχα των αγροτών. Ο Γ. Παπακωνσταντίνου τότε δήλωσε: «Το ΠΑΣΟΚ είναι περήφανο για την πολιτική του απέναντι στους αγρότες και την σχέση εμπιστοσύνης». Για ποια εμπιστοσύνη έκανε λόγο το ΠΑΣΟΚ τότε; Που βγήκαν οι αγρότες για να αντιπαλέψουν για την κληρονομιά τους, απέναντι στο ολικό αγροτικό ξεκλήρισμα που προώθησε η ενορχηστρωμένη ατζέντα Βρυξελλών και ΠΑΣΟΚ; Αυτή η ατζέντα οδηγεί σήμερα τους αγρότες στην εξαθλίωση. Εάν δεν δημιουργηθεί ενεργειακή αυτάρκεια δεν θα μπορέσουν κλάδοι αυτού του είδους να επιβιώσουν. Ο κ. Ανδρουλάκης κάνει λόγο για πράσινη ενέργεια, ας του θυμίσουμε όμως την αλλαγή της ενεργειακής ατζέντας της Ολλανδίας που επιστρέφει στον άνθρακα για να μπορέσει να συντηρήσει αυτούς τους κλάδους. Πολιτική χωρίς ρεαλισμό δεν μπορεί να υπάρξει.

Σήμερα ο νέος αρχηγός κόμματος που δεν παραιτείται από την ευρωβουλή, ο κ. Ανδρουλάκης, υποστήριξε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό αρά και την απόλυση των υγειονομικών. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να κάνει λόγο για όσους δεινοπαθούν σήμερα και κυρίως για τις παθογένειες που υπάρχουν, καθώς είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ!

Δήμος Κυριλίδης,

Υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας

Μηχανικός Περιβάλλοντος και Γεωτεχνολογίας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης