Φυλάκιο Έβρου: Κάτοικος δώρισε έκταση στην Εκκλησία για να μην την γεμίσει με μετανάστες ο Μηταράκης

Έλληνες  25/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Θα χτιστεί ιερός ναός ακριβώς απέναντι από το ΚΥΤ. Στην ανθελληνική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη, οι Έλληνες απαντούν με αγώνα!

Οι κάτοικοι του Φυλακίου Έβρου που βλέπουν το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης συνεχώς να… αυγατίζει στην περιοχή τους, δημιούργησαν το σωματείο «Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Φυλακίου νομού Έβρου "Η Αγία Σοφία" και σύντομα ξεκινά η κατασκευή εκκλησίας ακριβώς απέναντι από το ΚΥΤ Φυλακίου.

Η έκταση στην οποία θα χτιστεί ο ιερός ναός, έγινε δωρεά από κάτοικο της περιοχής στην Εκκλησία, έτσι ώστε να μην πάρει το αγροτεμάχιο το Υπουργείο Μετανάστευσης και το χρησιμοποιήσει για την επέκταση του ΚΥΤ! «Μετά από πολύ αγώνα, ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε αυτό που υποσχεθήκαμε», αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου Κατοίκων, η οποία προσθέτει: «Πρέπει να συνδράμουμε όλοι, όπως μπορεί ο καθένας. Η βοήθεια του καθενός μας είναι πολύτιμη, για να ανεγερθεί άμεσα ο Ναός».

Ο Σύλλογος μάλιστα έβγαλε και ΑΦΜ, αλλά άνοιξε και τραπεζικό λογαριασμό, έτσι ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την ανέγερση του ναού.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης