Όχι κύριε Μητσοτάκη! Οι Έλληνες πατριώτες δεν δέχονται καμία ομοσπονδία!

Έλληνες  30/07/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Γιάννης Δημητροκάλλης

Πολύς λόγος έγινε και πάλι από τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης για την περιβόητη συνέντευξη Τύπου Μητσοτάκη – Αναστασιάδη. Τα φιλοκυβερνητικά Μέσα προσπάθησαν να πλέξουν το εγκώμιο του πρωθυπουργού, παρουσιάζοντάς τον περίπου σαν … ήρωα! Η αλήθεια είναι ότι είπε πολλά χωρίς ουσία. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου, που λέει και το άσμα. Για την αναφορά – εν μέσω ομιλίας για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά – στον εμβολιασμό, δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι. Ωστόσο, το προβληματικό ΚΑΙ της συγκεκριμένης συνέντευξης είναι η επίσημη υιοθέτηση των δύο πλευρών (Μητσοτάκη – Αναστασιάδη) για διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία. Προβληματικό και επικίνδυνο. Το εθνικό κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ τάσσεται κατά οποιασδήποτε ομοσπονδίας και αγωνίζεται με απώτερο σκοπό την ΕΝΩΣΗ!

Η λύση τύπου ομοσπονδίας, προωθήθηκε από την τουρκική πλευρά μετά την εισβολή. Ξαφνικά, στα πλαίσια της πολιτικής του «καλού παιδιού», η ομοσπονδία έγινε η ρεαλιστική λύση και η απελευθέρωση φαντάζει ως ακραία θέση. Όσοι δεν υποστηρίζουν την ομοσπονδία είναι πλέον «οπισθοδρομικοί και ακραίοι». Οδηγηθήκαμε έτσι στις συζητήσεις για Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, απ’ εκεί που η απλή ομοσπονδία ήταν αδιανόητη και φτάσαμε σήμερα να «παρακαλούμε» εμείς για Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία.

Με μια τέτοια "λύση", ουσιαστικά παραγράφεται η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ στην Κύπρο, καθώς και τα εγκλήματα που έγιναν. Το "Κυπριακό" τοποθετείται λανθασμένα με αυτό τον τρόπο, ως πρόβλημα μεταξύ των δύο κοινοτήτων και όχι ως πρόβλημα εισβολής και κατοχής, με αποτέλεσμα η Τουρκία να αθωώνεται για τα εγκλήματα που έκανε, και εν τέλει οδηγούμαστε στην παράλογη εκδοχή τους για τα γεγονότα του 1974 που κάνουν λόγο για "ειρηνική πορεία στην μεγαλόνησο"!

Καμία ομοσπονδία με τους σφαγείς του ελληνισμού!

Το Ιδεώδες των Ελλήνων πατριωτών ήταν, είναι και θα είναι: Η ΕΝΩΣΗ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης