Ξέφραγο αμπέλι η Ελλάς: Σύλληψη τζιχαντιστή στη Θεσσαλονίκη!

Έλληνες  29/07/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η χώρα έχει μετατραπεί σε γκέτο μεταναστών. Εδώ βρίσκουν «καταφύγιο» χιλιάδες αλλοδαποί χωρίς να γνωρίζει κανένας πολιτικός και καμία υπηρεσία ποιοι έχουν εισέλθει στην Ελλάδα.  Η Αντιτρομοκρατική, λοιπόν, συνέλαβε στη Θεσσαλονίκη έναν 28χρονο Μαροκινό, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή του στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.  Ο ύποπτος εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε άδεια παραμονής στη χώρα. Σύμφωνα με το ένταλμα οι αρχές του Μαρόκου τον κατηγορούν για ένταξη στο Ισλαμικό κράτος, δίχως προς το παρόν να έχουν κοινοποιηθεί περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες στις ελληνικές διωκτικές και δικαστικές αρχές.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν επισημάνει τον κίνδυνο των εγκληματικών πολιτικών των τελευταίων δεκαετιών και προτείνουν σειρά λύσεων. Στο πλήρες Κυβερνητικό μας Πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, αναφέρεται:

"Με απλά λόγια, οι εικόνες που βλέπουμε σήμερα σε ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις, σε λίγα χρόνια θα έχουν επιβληθεί πλήρως και στην ελληνική κοινωνία. Το Λονδίνο με τον Πακιστανό δήμαρχο. Το Παρίσι με τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν τον επιβλητικό καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων. Το Βερολίνο, όπου κατοικούν περισσότεροι τούρκοι, απ' όσους συναντάς στις μεγαλουπόλεις της Τουρκίας. Η Ελλάς θα αντιμετωπίσει ακόμα πιο οξύ και τρομερό κίνδυνο, καθώς πλήττεται ταυτόχρονα από το πρόβλημα της υπογεννητικότητας (για την επίλυση του οποίου υπάρχει σχετική ενότητα στο πολιτικό πρόγραμμα των ΕΛΛΗΝΩN). Υπαίτιοι αυτής της κατάστασης είναι όλοι όσοι κυβέρνησαν την χώρα τις τελευταίες δεκαετίες. Από τη ΝΔ του Μητσοτάκη με υπουργό εσωτερικών Σαμαρά, που άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία στις αρχές της δεκαετίας του '90. Είχε προηγηθεί η άρση εμπολέμου που επέβαλε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με υπουργό τον Παπούλια. Ακολούθησε η λαίλαπα των αντεθνικών κυβερνήσεων με τα δύο προδοτικά κόμματα να εναλλάσσονται στην εξουσία και να μετατρέπουν την Ελλάδα σε γκέτο για κάθε εγκληματία αλλοδαπό από τα Βαλκάνια, αλλά και χώρες του τρίτου κόσμου. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις απίστευτες δηλώσεις του Προκόπη Παυλόπουλου, που ευχαριστούσε όσους αλλοδαπούς ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα; Δηλώσεις που λειτούργησαν ως άμεσο προσκλητήριο για αμέτρητες καραβιές παρανόμων εισβολέων από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και τη βόρειο Αφρική. Για να έρθει στη συνέχεια ο κατάπτυστος νόμος Ραγκούση επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου, που εν μια νυκτί βάπτιζε ''νόμιμους Έλληνες πολίτες'' όσους είχαν εισέλθει παράνομα στην χώρα.  Αυτό το ανθελληνικό σχέδιο συνέχισε με όλες τις δυνάμεις του ο έτερος ολετήρας Αλέξης Τσίπρας, που αποφάσισε πως δεν υπάρχουν σύνορα στις Ελληνικές θάλασσες. Και με την τραγική και επικίνδυνη Τασία Χριστοδουλόπουλου απέδειξε πως η βλακεία είναι ανίκητη και πως δεν έχει λαθρομετανάστες η Ομόνοια. Απλά λιάζονται και μετά εξαφανίζονται. Την σκυτάλη του εξισλαμισμού και του αφελληνισμού παρέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που μιλώντας ως γνήσιος ανθέλλην, μας ενημέρωσε πως του αρέσει το μπόλιασμα της Ελλάδας από τους λαθρομετανάστες. Και επί των ημερών του λειτούργησε για πρώτη φορά μετά την Εθνεγερσία του 1821, ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα. Ήταν λίγες μόνο μέρες μετά την παράνομη φυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη, που σήμερα εκφράζει όλες τις εθνικές δυνάμεις που αντιμάχονται τα σχέδια καταστροφής της Ελλάδος".

Απέναντι στον οργανωμένο εποικισμό της χώρας από αλλοδαπούς, οι ΕΛΛΗΝΕΣ διαθέτουν πλήρες πρόγραμμα για να παραμείνει η Πατρίδα μας Ελληνική και να απαλλαγεί οριστικά από τον δούρειο ίππο της παράνομης μετανάστευσης.

X.M.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης