ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ διαθέτουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την απαλλαγή της Ελλάδας από τον μείζονα κίνδυνο της λαθρομετανάστευσης. Στην παρούσα ενότητα θα αναφερθούμε στα μέτρα που θα λάβουμε άμεσα ως εθνική κυβέρνηση, για την πάταξη της πλέον επικίνδυνης πληγής για την Πατρίδα μας. Αρκεί να τονίσουμε πως αν δεν ληφθούν άμεσα μέτρα και συνεχιστεί η σημερινή απαράδεκτη κατάσταση, τότε σε διάστημα ελαχίστων δεκαετιών:

  • Οι Έλληνες θα είμαστε μειοψηφία στην πατρίδα μας
  • Ολόκληρες συνοικίες, χωριά, ακόμα και πόλεις θα γίνουν γκέτο αλλοδαπών
  • Ο κοινωνικός ιστός θα διαρραγεί πλήρως και η εισαγόμενη εγκληματικότητα θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο
  • Η ισλαμοποίηση θα καταστρέψει την θρησκευτική και πολιτιστική μας ταυτότητα

Με απλά λόγια, οι εικόνες που βλέπουμε σήμερα σε ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις, σε λίγα χρόνια θα έχουν επιβληθεί πλήρως και στην ελληνική κοινωνία. Το Λονδίνο με τον Πακιστανό δήμαρχο. Το Παρίσι με τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν τον επιβλητικό καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων. Το Βερολίνο, όπου κατοικούν περισσότεροι τούρκοι, απ' όσους συναντάς στις μεγαλουπόλεις της Τουρκίας. Η Ελλάς θα αντιμετωπίσει ακόμα πιο οξύ και τρομερό κίνδυνο, καθώς πλήττεται ταυτόχρονα από το πρόβλημα της υπογεννητικότητας (για την επίλυση του οποίου υπάρχει σχετική ενότητα στο πολιτικό πρόγραμμα των ΕΛΛΗΝΩN). Υπαίτιοι αυτής της κατάστασης είναι όλοι όσοι κυβέρνησαν την χώρα τις τελευταίες δεκαετίες. Από τη ΝΔ του Μητσοτάκη με Υπουργό Εξωτερικών Σαμαρά, που άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία στις αρχές της δεκαετίας του '90. Είχε προηγηθεί η άρση εμπολέμου που επέβαλε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με υπουργό τον Παπούλια. Ακολούθησε η λαίλαπα των αντεθνικών κυβερνήσεων με τα δύο προδοτικά κόμματα να εναλλάσσονται στην εξουσία και να μετατρέπουν την Ελλάδα σε γκέτο για κάθε εγκληματία αλλοδαπό από τα Βαλκάνια, αλλά και χώρες του τρίτου κόσμου. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις απίστευτες δηλώσεις του Προκόπη Παυλόπουλου, που ευχαριστούσε όσους αλλοδαπούς ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα; Δηλώσεις που λειτούργησαν ως άμεσο προσκλητήριο για αμέτρητες καραβιές παρανόμων εισβολέων από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές και τη βόρειο Αφρική. Για να έρθει στη συνέχεια ο κατάπτυστος νόμος Ραγκούση επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου, που εν μια νυκτί βάπτιζε ''νόμιμους Έλληνες πολίτες'' όσους είχαν εισέλθει παράνομα στην χώρα.  Αυτό το ανθελληνικό σχέδιο συνέχισε με όλες τις δυνάμεις του ο έτερος ολετήρας Αλέξης Τσίπρας, που αποφάσισε πως δεν υπάρχουν σύνορα στις Ελληνικές θάλασσες. Και με την τραγική και επικίνδυνη Τασία Χριστοδουλόπουλου απέδειξε πως η βλακεία είναι ανίκητη και πως δεν έχει λαθρομετανάστες η Ομόνοια. Απλά λιάζονται και μετά εξαφανίζονται. Την σκυτάλη του εξισλαμισμού και του αφελληνισμού παρέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που μιλώντας ως γνήσιος ανθέλλην, μας ενημέρωσε πως του αρέσει το μπόλιασμα της Ελλάδας από τους λαθρομετανάστες. Και επί των ημερών του λειτούργησε για πρώτη φορά μετά την Εθνεγερσία του 1821, ισλαμικό τέμενος στην Αθήνα. Ήταν λίγες μόνο μέρες μετά την παράνομη φυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη, που σήμερα εκφράζει όλες τις εθνικές δυνάμεις που αντιμάχονται τα σχέδια καταστροφής της Ελλάδος. Απέναντι στον οργανωμένο εποικισμό της χώρας από αλλοδαπούς, οι ΕΛΛΗΝΕΣ διαθέτουν πλήρες πρόγραμμα για να παραμείνει η Πατρίδα μας Ελληνική και να απαλλαγεί οριστικά από τον δούρειο ίππο της παράνομης μετανάστευσης.

Σε πρώτη φάση πρέπει να ληφθεί σειρά αυστηρών μέτρων για να σταματήσουν οι ροές των λαθρομεταναστών, αλλά και να απελαθούν από τη χώρα οι παρανόμως διαμένοντες σε αυτή. Για την επιτυχία του σχεδίου αυτού προβλέπεται διακλαδική συνεργασία και κοινές επιχειρήσεις όλων των Υπηρεσιών που θα συνδράμουν στην επίλυση αυτού του ακανθώδους προβλήματος. Ειδική μέριμνα θα υπάρξει επίσης και για την παύση παρανόμων δραστηριοτήτων ύποπτων ΜΚΟ. 

1. ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ

Ακολουθώντας την αποτελεσματική στρατηγική της Ουγγαρίας, θα εφαρμόσουμε σειρά μέτρων που κρίθηκαν άκρως αποτελεσματικά για την αποτροπή εισόδου λαθρομεταναστών από τα χερσαία σύνορά μας. Καταρχήν θα επεκταθεί άμεσα ο φράχτης στον Έβρο, ώστε να καλύπτει όλες τις πύλες εισόδου, εκεί όπου το υδάτινο στοιχείο δεν αποτελεί εμπόδιο για τους λαθρομετανάστες. Η κυβέρνηση Όρμπαν ύψωσε πραγματικό τείχος στα νότια σύνορα της χώρας, με φράχτη και μεγάφωνα που καθ' όλο το 24ωρο εκπέμπουν μηνύματα σε δεκάδες γλώσσες, με αυστηρές προειδοποιήσεις για τους λαθρομετανάστες.

2ΣΤΟΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ UAVs

Επικουρικά θα δημιουργηθεί ένας στόλος UAVs Ελληνικής κατασκευής που θα εποπτεύουν όλη τη συνοριακή γραμμή και θα καταγράφουν με θερμικές κάμερες κάθε απόπειρα παραβίασής της. Η ίδια τακτική θα ακολουθηθεί και στα θαλάσσια σύνορά μας. Παράλληλα με τα ιπτάμενα ελληνικά drones, θα δρουν και θαλάσσια. Υποβρύχια τηλεκατευθυνόμενα σκάφη επιτήρησης και αμέσου επεμβάσεως. Το κόστος τους θα είναι εξαιρετικά χαμηλό, καθώς θα παράγονται από τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα. Με την 24ωρη επιτήρηση των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων μας από τα ελληνικά UAVs, κάθε απόπειρα παράνομης εισόδου λαθρομεταναστών θα γίνεται άμεσα αντιληπτή. Εκεί θα επεμβαίνουν άμεσα οι Δυνάμεις Aποτροπής της Λαθρομετανάστευσης. 

3. ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ

Καίριο ρόλο στις επιχειρήσεις αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης θα έχουν οι Ειδικές Δυνάμεις και των Τριών Όπλων (Στρατός Ξηράς, Πολεμική Αεροπορία, Πολεμικό Ναυτικό), αλλά και της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος. Η Διακλαδικότητα και η επιτυχημένη εφαρμογή της είναι ο κυριότερος παράγων για την ολοκλήρωση του σχεδίου μας. Οι Μονάδες που θα εκτελούν τις Ειδικές Επιχειρήσεις θα έχουν την δυνατότητα να μεταφέρονται ταχύτατα δια ξηράς, θαλάσσης και αέρος στον στόχο και να εκτελούν την αποστολή τους μέρα και νύχτα. Όπως φάνηκε στα γεγονότα του Έβρου και την αθρόα εισβολή μεταναστών με σχέδιο Ερντογάν, εκεί όπου έδρασαν Ειδικές Δυνάμεις (Μοίρες Καταδρομών του Στρατού και τα ΕΚΑΜ της Αστυνομίας), τα αποτελέσματα ήταν άκρως επιτυχή. Το σχέδιό μας περιλαμβάνει ανάλογη δράση στο Αρχιπέλαγος από τις Αμφίβιες Μοίρες, την ΜΥΚ και την ΜΥΑ (του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος αντίστοιχα). Επικουρικά θα περάσουν και οι Έφεδροι Έλληνες Καταδρομείς, που θα επανδρώσουν τα νέα Τάγματα Εθνοφυλακής, που θα προκύψουν από την πλήρη αναδιοργάνωση των Δυνάμεών Εφέδρων και του Ελληνικού Στρατού. 

4. ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΛΑΣΕΩΝ

Αφού κλείσουν τα σύνορα και απαλλαγούμε από παράνομες δραστηριότητες εκ μέρους ΜΚΟ, η καταστολή της λαθρομετανάστευσης θα ολοκληρωθεί με την εφαρμογή του νόμου περί απελάσεως των παράνομων αλλοδαπών που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα. Θα εφαρμοστεί Ειδικό Επιχειρησιακό Σχέδιο με αντίστροφη Διακλαδικότητα, στο οποίο θα παίξει καίριο ρόλο η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ 

1) ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΣΥΛΟΥ

Διεθνή προστασία θα λαμβάνουν μόνο εκείνοι που το δικαιούνται, σεβόμενοι τους νόμους της χώρας μας. Όχι όμως εκείνοι που δεν το δικαιούνται. Συγκεκριμένα, θα δοθεί τέλος στο φαινόμενο της χορήγησης ασύλου σε περιπτώσεις όπως: α) ατόμων που έχουν εγκαταλείψει τις χώρες τους με μοναδικό σκοπό την βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου, χωρίς να διατρέχουν κάποιον ουσιαστικό και παρόντα κίνδυνο και β) ατόμων που έχουν την πρακτική και νομική δυνατότητα να επιστρέψουν σε τμήμα της χώρας καταγωγής ή μόνιμης κατοικίας τους, όπου τους παρέχεται αποτελεσματική προστασία και ασφάλεια από το κράτος αυτό. 

Επιπλέον, η Ελλάς έχει το δικαίωμα σύμφωνα με τα άρθρα 31 και 33 της Σύμβασης της Γενεύης του 1951 για επιβολή ποινικών κυρώσεων και απέλασης/επαναπροώθησης σε όσους αλλοδαπούς δεν έρχονται απευθείας από χώρα στην οποία δηλώνουν ότι απειλείται η ζωή ή η ελευθερία τους. Στην κατηγορία αυτή εντάσσεται το σύνολο των παράνομα εισερχομένων στην χώρα μας μέσω Τουρκίας, η οποία δεν είναι εμπόλεμη ζώνη, αλλά ασφαλής χώρα. Στις περιπτώσεις πολιτών που διώκονται  από το καθεστώς Ερντογάν και διεκδικούν πολιτικό άσυλο, αυτοί θα εμφανίζονται υποχρεωτικά στα συνοριακά φυλάκια του Έβρου που θα δημιουργηθούν μετά τη δημιουργία του νέου φράκτη. Έτσι θα μπει οριστικό τέλος στην ανομία, την ασυδοσία και τα δουλεμπορικά κυκλώματα.

2) ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ (ΜΑΥΡΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ, ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ) 

Ως γνωστόν, η ραγδαία αύξηση του αριθμού των αλλοδαπών εργαζομένων οδήγησε σε τεράστιες μειώσεις τα ημερομίσθια των Ελλήνων και είχε αρνητικό αντίκτυπο στα εργασιακά δικαιώματα εν γένει. Η μαύρη εργασία αποτελεί καθεστώς σε όλα τα επαγγέλματα που εμπλέκονται αλλοδαποί. Μονίμως αναπαράγεται το λανθασμένο στερεότυπο: «οι Έλληνες δεν θέλουν να εργαστούν με μισθό πακιστανού, γι' αυτό κάνουν τις δουλειές αλλοδαποί». Φυσικά, ο μισθός πακιστανού δεν αποτελεί ρατσιστική έκφραση. Με τα χρήματα που κερδίζουν οι πακιστανοί στην Ελλάδα οι οικογένειές τους ζουν μια άνετη ζωή στο Πακιστάν. Το οποίο, σημειωτέον, είναι σύμμαχος της τουρκίας και πυρηνική δύναμη. Δηλαδή τρέφουμε τους πολίτες ενός εχθρικού κράτους, που έχει την οικονομική δυνατότητα να αποτελεί πυρηνική δύναμη! Η κατάσταση αυτή επιβάλλεται να πάψει οριστικά.

Έτσι:

  • Οι επιχειρήσεις που παρέχουν μαύρη εργασία θα κλείνουν οριστικά. Η μαύρη τρύπα στα ασφαλιστικά ταμεία λόγω αυτής της αδήλωτης εργασίας θα περιοριστεί. 
  • Θα δοθούν κίνητρα για την απορρόφηση Ελλήνων ανέργων σε τομείς της οικονομίας από τους οποίους σήμερα έχουν σχεδόν εκλείψει οι Έλληνες εργαζόμενοι. 
  • Αυστηρός φορολογικός έλεγχος σε όλα τα εμβάσματα αλλοδαπών στις χώρες προέλευσής τους. Τέλος στα αφορολόγητα έσοδα και τα κέρδη που εξοικονομούν παράνομα οι αλλοδαποί. 
  • Αυστηρές κυρώσεις στους εργοδότες που συσχετίζονται με την παραπάνω εκροή παράνομου συναλλάγματος.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι Θέσεις του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομία

ΥΓΕΙΑ

Υγεία

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ

Δημογραφικό

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Κοινωνικό Κράτος

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξωτερική Πολιτική

ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ

Εθνική Άμυνα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Εσωτερική Ασφάλεια

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Λαθρομετανάστευση

ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ

Πρωτογενής Τομέας

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ναυτιλία

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενεργειακή Πολιτική

ΔΗΜ. ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση

ΠΑΙΔΕΙΑ

Παιδεία

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Ορθοδοξία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αθλητισμός

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δικαιοσύνη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ

Πολιτική Κάθαρση

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ

Ομογένεια

ΜΜΕ

ΜΜΕ

ΕΡΕΥΝΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ