Η ισλαμοποίηση παγιώνεται και μέσω των προϊόντων διατροφής

Έλληνες  19/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τις τελευταίες μέρες πολίτης επικοινώνησε με το Εθνικό Κόμμα - ΕΛΛΗΝΕΣ για να εκφράσει την ντροπή και τον αποτροπιασμό του, για αυτό που αντίκρισε σε ράφι μεγάλου καταστήματος λιανικής πώλησης τροφίμων.

Προϊόν που -υποτίθεται- απευθύνεται σε Έλληνες καταναλωτές, στερείται της Ελληνικής γλώσσας στην ετικέτα του και αντί αυτής, έχει σε πρώτο πλάνο την Αραβική. Φυσικά δεν πρόκειται για λάθος, αφού όπισθεν αυτού αναγράφονται κανονικά τα συστατικά του προϊόντος στα Ελληνικά, όπως και η εταιρία διανομής του, αφού είναι εισαγόμενο.

Στην επάνω φωτογραφία απεικονίζεται το προϊόν με την παλαιότερη συσκευασία του -όπως θα έπρεπε να είναι δηλαδή- και στην κάτω, η νέα ανανεωμένη ετικέτα του με παντελείς έλλειψη της Ελληνικής περιγραφής. Σε πρώτο πλάνο είναι Αράβικη ενώ διαθέτει και πιστοποίηση ΧΑΛΑΛ (!)

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η σφαγή των ζώων γίνεται με μαχαίρι, ευλογείται από τον μουφτή στο όνομα του Αλλάχ και μόνο τότε μπαίνει η ένδειξη «Halal». Οι Έλληνες καταναλωτές συνεπώς, "αναγκάζονται" να καταναλώνουν τρόφιμα τα οποία έχουν παραχθεί με βάρβαρο και τελετουργικό τρόπο. Αντίθετα, οι Μουσουλμάνοι, σύμφωνα με την θρησκευτικό τους κώδικα ΠΡΕΠΕΙ να καταναλώνουν κρέατα ΜΟΝΟ με την ένδειξη ΧΑΛΑΛ. Αυτό θέλουμε στην Ελλάδα του 2021;

Εδώ εγείρονται κάποια ερωτήματα προς την εταιρία διανομής, την γραμμή καταναλωτή αλλά και τα αρμόδια υπουργεία:

Το προϊόν αυτό, που πωλείται στην Ελλάδα, απευθύνεται μόνο σε αραβόφωνους;

Αν όχι, γιατί η Ελληνική περιγραφή δεν υπερέχει ευδιάκριτα έναντι των άλλων;

Το Υπουργείο μετανάστευσης και ασύλου, γνωρίζει κάτι περισσότερο για την μελλοντική δημογραφική κατάσταση του πληθυσμού της χώρας και προετοιμάζει το έδαφος στην κοινή γνώμη ή απλά αυτό είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό;

Έχουμε ενημέρωση ότι επιχειρείται σταδιακά κάτι ανάλογο και σε άλλα προϊόντα διατροφής. Καλούμε τους παραγωγούς, τις εταιρείες μεταποίησης αλλά και τις εταιρείες διανομής και πώλησης να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές σε τέτοια ζητήματα γιατί παγιώνουν καταστάσεις που -για κάποιους- θα θεωρηθούν τετελεσμένες.

Ο υπεύθυνος καταναλωτής, είναι ο ενημερωμένος καταναλωτής και επειδή ήδη έχουν αρχίσει οι αυξήσεις σε βασικά αγαθά διαβίωσης οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο γιατί και στο τι αγοράζουμε.

Η θέση μας είναι σαφής και ξεκάθαρη! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ λέμε ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης