Κρατώντας το κεφάλι ψηλά

Έλληνες  04/10/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Άρης Σαπουνάς,

 Υποψήφιος Βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών

Την Τετάρτη μετά από σχεδόν 2 χρόνια είχαμε επιτέλους την ευκαιρία να δούμε τον Ιδρυτή του Κινήματος, Ηλία Κασιδιάρη. Είχαμε την τύχη έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες για λίγες στιγμές να του δηλώσουμε την στήριξή μας σε αυτήν την σκληρή δοκιμασία που περνά. Δεν θα πω ότι τον εμψυχώσαμε. Μάλλον το ακριβώς αντίθετο έγινε. Μόλις μπήκε ο Ηλίας στην αίθουσα είδαμε έναν άνθρωπο αγέρωχο, κρατώντας ψηλά το κεφάλι έχοντας απίστευτα ακμαίο ηθικό. Μάλλον λοιπόν αυτός μας εμψύχωσε. Παρότι εδώ και 2 χρόνια παράνομα έγκλειστος μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.                                                         

Το ακμαίο ηθικό του Ηλία τρομοκράτησε τα διεφθαρμένα ΜΜΕ. Αμέσως λοιπόν προχώρησαν σε μια ακόμη επίθεση λάσπης τόσο εναντίον του Ηλία όσο και εναντίον των ανθρώπων που ήταν στο ακροατήριο για να στηρίξουν τον Ηλία. Τα μπουκάλια και τις ύβρεις που εξαπέλυσε η άλλη πλευρά εναντίον μας επιμελώς τα απέκρυψαν. Πραγματικά βρίσκονται τόσο αυτοί όσο και οι θλιβεροί πολιτικοί μας αντίπαλοι σε απελπισία. Πίστευαν τον Οκτώβριο του 2020 ότι φυλακίζοντας παράνομα τον Ηλία θα απαλλαγούν από τον ελεύθερο και εθνικό λόγο του. Έκαναν μεγάλο λάθος όμως. Λάθος που αρχίζουν και το συνειδητοποιούν τώρα. Βλέποντας έναν Ηλία όχι μόνο να δηλώνει παρών στο πολιτικό σκηνικό της χώρας αλλά έχοντας πετύχει το ακατόρθωτο. Να παραδέχονται και οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι και πολιτικοί του αντίπαλοι ότι παρότι φυλακισμένος και έχοντας αυτή την πρωτοφανή απαγόρευση των επικοινωνιών του θα είναι πανηγυρικά μέσα στην επόμενη βουλή!!                                                                                                       

Κρατώντας το κεφάλι ψηλά ο Ηλίας Κασιδιάρης μας δίνει το παράδειγμα της εθνικής αντίστασης. Του Έλληνα που μάχεται για αξίες και ιδανικά αψηφώντας τις κακουχίες και τις σκληρές δοκιμασίες που χρειάζεται να περάσει κάποιος. Του Έλληνα που είναι έτοιμος να υποστεί την οποιαδήποτε θυσία για την πατρίδα του. Γι’ αυτό είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΗΛΙΑ!!                                                                                                                                                                                                         


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης