Μια οφειλόμενη απάντηση στον Βασίλη Κανέλλη του συγκροτήματος ΔΟΜ

Έλληνες  04/10/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με χθεσινό του άρθρο στην ιστοσελίδα in.gr ο γνωστός κυνηγός φαντασμάτων Βασίλης Κανέλλης «ανέπτυξε» τις θέσεις του για το πως θα να αναχαιτιστεί το ρεύμα που υπάρχει προς το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Καταρχήν, το να συσχετίζει τον πωλητή κηραλοιφών και επιστολών του Ιησού, Κυριάκο Βελόπουλο με την.... "ακροδεξιά" μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί, καθώς μιλάμε για έναν άνθρωπο σάρκα από την σάρκα της Νέας Δημοκρατίας. Γέννημά θρέμμα της σχολής Καρατζαφέρη όπως είναι και οι Πλεύρης, Βορίδης και Άδωνις που με τόσο κολακευτικά λόγια μιλάει ο δημοσιογραφικός οργανισμός που υπηρετεί.

Αφού λοιπόν ο Βασίλης Κανέλλης δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον πολιτικό λόγο του Ηλία Κασιδιάρη με επιχειρήματα, χρησιμοποιεί αθλιότατους χαρακτηρισμούς εναντίον του, μη σεβόμενος ότι ο παράνομος εγκλεισμός του, δεν του επιτρέπει να του απαντήσει ευθέως ο ίδιος.

Μεταξύ άλλων διαβάζουμε και τα εξής:

«Άλλωστε, η κυβέρνηση και ειδικά τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, φέρουν βαριά ευθύνη για το γεγονός ότι ένας φυλακισμένος νεοναζί διευθύνει ένα «νέο» ακροδεξιό κόμμα μέσα από το κελί του Δομοκού.

Διότι είναι αδιανόητο να μην μπορείς να ελέγξεις τον Κασιδιάρη που στάζει χολή για τη Δημοκρατία, κάθε φορά που παίρνει τηλέφωνο δικηγόρους, φίλους και συγγενείς οι οποίοι καταγράφουν τη συνομιλία – πολιτικό μανιφέστο και στη συνέχεια τη μοιράζουν στους οπαδούς του καταδικασμένου νεοναζί.

Δεν μπορεί να ομνύεις στους δημοκρατικούς θεσμούς και ταυτόχρονα να επιτρέπεις σε έναν πατενταρισμένο εχθρό της Δημοκρατίας να υβρίζει από το πρωί ως το βράδυ τους πολιτικούς αρχηγούς, τα κόμματα, τους θεσμούς.

Η υποκίνηση μίσους είναι ποινικό αδίκημα ή μήπως όχι; »

Προκαλούμε τον οποιονδήποτε, να μας πει σε ποιο σημείο των ομιλιών του ο Ηλίας Κασιδιάρης παρακινεί σε βία ή σε μίσος εναντίον του Δημοκρατικού πολιτεύματος. Είναι αδιανόητο άνθρωπος με δημοσιογραφική ιδιότητα που πρεσβεύει υποτίθεται την ελευθερία λόγου, να απαιτεί (!) τον έλεγχο των επικοινωνιών ενός -παρανόμως- κρατούμενου που με βάση και τον νόμο είναι ΑΘΩΟΣ!

Καλούμε τον Βασίλη Κανέλλη αν έχει την στοιχειώδη ηθική και ευθιξία, να διαβάσει τις θέσεις του κόμματός μας στην ενότητα πολιτική κάθαρση και να δει ιδίοις όμμασι ότι είμαστε το μοναδικό κίνημα που μιλάει για άμεση δημοκρατία με την διενέργεια δημοψηφισμάτων και βεβαίως την πάταξη της πολιτικής διαφθοράς.

Τον καλούμε επίσης να έλθει σε κάποια από τις συγκεντρώσεις μας και να δει αυτοπροσώπως ποιοι είμαστε και ποια ιδέα υπηρετούμε.

Η οποιαδήποτε ενέργεια, αλλοίωσης της λαϊκής βούλησης καθίσταται αντισυνταγματική και ως εκ τούτου οι ποινικές συνέπειες για όσους την επιχειρήσουν θα είναι βαρύτατες. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, έχει εκλέξει τα αρμόδια όργανά του, στο επιτυχημένο συνέδριο τον περασμένο Μάιο και έχει καταθέσει το Καταστατικό του στην αρμόδια υπηρεσία του Αρείου Πάγου.

Συνεπώς, στις επόμενες εκλογές θα είμαστε κανονικά παρόντες και οι Έλληνες πολίτες θα αποφασίσουν ελεύθερα αν θέλουν να τους εκπροσωπούμε. Όχι εσείς, κ. Κανέλλη.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης