Οι πληρωμένες δημοσκοπήσεις του Συστήματος – Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Έλληνες  06/09/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τις τελευταίες εβδομάδες η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ειδικότερα ο Μητσοτάκης και το περιβάλλον του πνίγονται στον λοιμογόνο βάλτο του σκανδάλου των υποκλοπών. Το πρόβλημά τους δεν είναι μόνο πολιτικό αλλά πρωτίστως ποινικό, καθ’ ότι αφορά την τέλεση βαρύτατων κακουργημάτων που τιμωρούνται με πολυετείς καθείρξεις. Στο Μέγαρο Μαξίμου γνωρίζουν ότι αν απολέσουν την πρωθυπουργία, τότε θα καταλήξουν σε ειδικό δικαστήριο και από εκεί στη φυλακή όπως ορίζει ο Νόμος και το Σύνταγμα των Ελλήνων. Το Σύνταγμα αποτελεί τον υπέρτατο Νόμο και ας το έχουν καταλύσει επανειλημμένως όλες οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

Υπενθυμίζω ότι το εγκληματικό κύκλωμα των υποκλοπών είναι το ίδιο κύκλωμα, που συνωμότησε για την παράνομη φυλάκισή μου. Και τότε βασίστηκαν σε μία δράκα επίορκων δικαστικών, όπως και τώρα χρησιμοποιούν μία χειραγωγούμενη εισαγγελέα για να υπογράφει έκνομες παρακολουθήσεις Ελλήνων πολιτών.

Υπό το βάρος αυτών των αποκαλύψεων, ο Μητσοτάκης αναζητά το έσχατο στήριγμα, το οποίο θεωρεί πως βρήκε στις πληρωμένες δημοσκοπήσεις. Την ώρα που ο Ελληνικός λαός σφαδάζει από την ακρίβεια, τις ανατιμήσεις και τον τερατώδη πληθωρισμό, οι δημοσκόποι μας λένε πως είμαστε πανευτυχείς, ενθουσιασμένοι με το καταστροφικό κυβερνητικό έργο και έτοιμοι να δώσουμε την αυτοδυναμία στον ήδη διασπασμένο θίασο της Νέας Δημοκρατίας. Το κορυφαίο απ’ όλα όμως είναι πως ανακαλύπτουν και νέα ακροδεξιά αναχώματα, ανύπαρκτα κομματίδια, που λειτουργούν σαν σωσίβια του Μητσοτάκη και σαν χειροκροτητές των κυβερνητικών εγκλημάτων. Με αυτήν την γελοία και παράνομη μεθόδευση νομίζουν ότι μπορούν να κάμψουν τη ραγδαία άνοδο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, γιατί μπαίνουμε δυναμικά στην επόμενη βουλή και θα συντρίψουμε τα κυκλώματα της διαφθοράς και της ασυδοσίας των πολιτικών.

Πρωτοπόροι αυτών των κυκλωμάτων είναι οι πληρωμένοι δημοσκόποι. Πρόκειται για τον πιο σκληρό πυρήνα του Συστήματος, σάρκα εκ της σαρκός της Νέας Δημοκρατίας. Η Εταιρεία “GPO” άνηκε στον Θεοδωρικάκο, τον υπουργό ΠροΠο, που όταν μπήκε στην κυβέρνηση, διαβίβασε εντέχνως τις μετοχές του στον κουμπάρο τού Μπογδάνου. Μία άλλη εταιρεία, η “Interview”, που και αυτή πετσοκόβει τα ποσοστά μας, ανήκει στον κουμπάρο του Γεωργιάδη. Η χειραγώγηση του εκλογικού σώματος είναι εμφανέστατη αλλά το ΕΣΡ κωφεύει, γιατί ο Πρόεδρός του, Κουτρομάνος, είναι και αυτός άνθρωπος ειδικών αποστολών του Συστήματος. Η εταιρεία “Marc” του δηλωμένου κομμουνιστή Γεράκη, όταν παρουσιάζει δημοσκοπήσεις στον Ant1, μας πετσοκόβει με μέτρο και μας δίνει πάνω από 2%. Όταν όμως παρουσιάζει τις ίδιες έρευνες στο “Πρώτο Θέμα”, δηλαδή στη ναυαρχίδα της προπαγάνδας του Μαξίμου, ξεπερνά κάθε όριο φαιδρότητας και μας δίνει 1,8%.

Το Νομικό Τμήμα του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ απαντά άμεσα με εξώδικα στις εταιρείες των στημένων δημοσκοπήσεων. Θα επιβάλουμε κάθε νόμιμο έλεγχο σε αυτό το κύκλωμα της κυβερνητικής ψευδολογίας, που παραπληροφορεί την κοινή γνώμη με σκοπό να ποδηγετήσει τις ελεύθερες εκλογές. Πόσο ελεύθερες όμως μπορεί να είναι οι εκλογές όταν ομιλώ μέσα από τις φυλακές και υπό το καθεστώς του πιο άθλιου και παράνομου εγκλεισμού, αλλά και στέρηση των πολιτικών μου δικαιωμάτων;

Όσο μας πολεμά το Σύστημα, όσο περισσότερα ψέματα λένε τα φερέφωνά του, τόσο πιο πολύ μας συσπειρώνουν, τόσο περισσότεροι Έλληνες αφυπνίζονται και συντάσσονται στον Αγώνα μας για μία Ελεύθερη Ελλάδα. 

Ηλίας Κασιδιάρης


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης