Σαρωτικές ενημερωτικές δράσεις σε ολόκληρη τη χώρα

Έλληνες  06/09/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Συνεχίζονται οι δράσεις του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ σε ολόκληρη τη χώρα.

Για μια ακόμη φορά, οι θέσεις του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ έτυχαν θερμής αποδοχής από την κοινωνία του Μενιδίου. Την Τετάρτη 31 Αυγούστου η υποψήφια Ανατολικής Αττικής, Ιωάννα Καραδήμα, μαζί με στελέχη της νεολαίας και μέλη του κόμματος, βρέθηκαν στο πανηγύρι του Ι. Ν. Παναγίας Σουμελά. Μοιράστηκαν φυλλάδια και έγιναν συζητήσεις με κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής. Μικροπωλητές, καταστηματάρχες, οικογένειες, νεολαίοι, όλοι μίλησαν με τα στελέχη των ΕΛΛΗΝΩΝ και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι οι θέσεις του πατριωτισμού και του Εθνικισμού είναι οι μόνες που μπορούν να δώσουν λύσεις στα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα της χώρας.

Στην Ανατολική Αττική, σε όλη την Ελλάδα, οι θέσεις μας οφείλουν να φτάσουν στην κοινωνία καθώς αυτή διψά για μια απάντηση στα αδιέξοδα του πολιτικού συστήματος.

Οι ενημερωτικές δράσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και στην Πάτρα. Για μία φορά ακόμη το κέντρο της Πάτρας γέμισε με φυλλάδιά μας.

Αλλά και στην υπόλοιποι Αττική γίνεται προσπάθεια ενημέρωσης του κόσμου για το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και για τις θέσεις του. Ο αγώνας συνεχίζεται.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης