Φόρουμ «Η Ελλάδα το 2040»: Ελλάδα δίχως Έλληνες ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης – Μοναδικό εμπόδιο το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ

Έλληνες  21/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στο φόρουμ «Η Ελλάδα το 2040» που υπάγεται στην επιτροπή για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση της Γιάννας Αγγελοπούλου, ο Κ. Μητσοτάκης εξήγγειλε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες.

Μάλιστα γνωρίζει πως ο Ελληνικός λαός συρρικνώνεται και ενώ κάποιος νουνεχής θα περίμενε να ακούσει μια φράση ή έστω μερικές λέξεις για την ενίσχυση της Ελληνικής οικογένειας, αντί αυτού συνηθισμένος στις πολυφυλετικές ονειρώξεις του, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην αύξηση πληθυσμών τριτοκοσμικών χωρών της αφροασίας «που θα διεκδικήσουν και αυτές μερίδιο και δικαίωμα στην κατανάλωση, σε ένα επιπέδο ζωής». Κατά τον πρωθυπουργό βέβαια το πρόβλημα δεν είναι ούτε η μείωση του Ελληνικού Λαού ούτε η αντικατάστασή του από αλλόφυλους, το πρόβλημα είναι η «δυσκολία εξεύρεσης ποιοτικού ανθρώπινου δυναμικού».

Στην ουσία η ΝΔ μαζί με όλο το πολιτικό σύστημα με την κεφαλή του την Κ. Σακελλαρόπουλου (παλαιά κομμουνίστρια) ζητάει να υλοποιηθεί ο νούμερο ένα κίνδυνος για την Ελλάδα, δηλαδή η αντικατάσταση πληθυσμών, μια σκοτεινή θεωρία που έχει διατυπωθεί από τον Γκουντεχόφεν Καλλέργη πριν από έναν αιώνα και ζητούσε την αντικατάσταση των Ευρωπαϊκών Λαών από μια εύκολα χειραγωγήσιμη γκρί μάζα χωρίς αξίες, πίστη και ιδανικά. Αυτό ονειρεύονται και για την χώρα μας, έναν πολυφυλετικό πολτό, 200 χρόνια μετά την Εθνεγερσία, οι αιώνιοι εφιάλτες αργά και σταθερά οδηγούν την Ελλάδα του 2040, σε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες.

Αυτό θα σταματήσει μόνο εάν ο Ελληνικός Λαός διαπιστώσει την σιωπηλή αντικατάσταση που διαπράττεται εις βάρος του και στηρίξει την μόνη ρεαλιστική εθνική λύση, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης