2022: Έτος Αγώνος!

Έλληνες  09/02/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Αλέξανδρος Ζερβέας,

Υποψήφιος Βουλευτής των ΕΛΛΗΝΩΝ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών (Β1)

Είθισται στο τέλος κάθε χρόνου να προβαίνουμε σε ανασκόπηση των πεπραγμένων και παραλλήλως να θέτουμε στόχους για το νέο έτος. Οι περισσότεροι, λοιπόν, εξ ημών στοχαστήκαμε επί των σημαντικότερων γεγονότων της προσωπικής και εθνικής μας ζωής. Και δίχως αμφιβολία, το ισοζύγιο επί των κοινωνικών και εθνικών ζητημάτων ευρέθη να είναι ελλειμματικό. Μία ακόμη χρονιά έφυγε  κατά την διάρκεια της οποίας η διεφθαρμένη ελίτ του προδοτικού - κλεπτοκρατικού τόξου έπραξε ό,τι ήταν δυνατόν ώστε το Έθνος μας να κατέβει ένα ακόμη σκαλοπάτι στην σκάλα του Κακού. Ηθική διαφθορά, κατάφορη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο ζήτημα της αντιμετωπίσεως της πανδημίας μέσω της επιβολής του υποχρεωτικού εμβολιασμού, φοβική αντιμετώπιση της εξ Ανατολών απειλής, μετατροπή της Ελλάδος σε παράδεισο για τους πάσης φύσεως λαθρομετανάστες. Μάλιστα, οι τελευταίοι προέβησαν σε μια προκλητική επίδειξη δυνάμεως στο μεταίχμιο της αλλαγής των χρόνων καταλαμβάνοντας την πλατεία Συντάγματος, παρά το γεγονός ότι είχαν απαγορευτεί οι δημόσιες συναθροίσεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς από το καθεστώς Μητσοτάκη.

Οι οιωνοί για την νέα χρονιά, κρίνοντας από την μαζική και προκλητική παρουσία των λαθρομεταναστών στην πλατεία Συντάγματος, δεν ήταν οι καλύτεροι. Πράγματι, το καθεστώς Μητσοτάκη δεν άλλαξε στόχευση, όπως και αναμενόταν. Έθνος, Θρησκεία, Οικογένεια βάλλονται παντοιοτρόπως και πανταχόθεν, με την αμέριστη αρωγή των μέσων μαζικής εξαπατήσεως. Τις τελευταίες ημέρες γίναμε μάρτυρες δύο γεγονότων που φανερώνουν την ηθική σήψη της κοινωνίας μας. Το ένα ήταν η εμφάνιση 12χρονου μαθητή φορώντας φούστα (!) εντός σχολικού συγκροτήματος και το άλλο η άνανδρη δολοφονία του 19χρονου Άλκη από εγκληματική συμμορία ακροαριστερών και Αλβανών. Στην πρώτη περίπτωση, σύσσωμη η διεφθαρμένη ελίτ ετάχθη στο πλευρό του 12χρονου, καταδικάζοντας την δίκαιη και αυτονόητη αντίδραση καθηγητή του σχολείου όταν αντίκρισε  το παρά φύση θέαμα.  Στην δεύτερη περίπτωση οι ίδιοι κύκλοι της διαφθοράς προσπάθησαν να συνδέσουν την δολοφονία με τον εθνικιστικό χώρο ανεπιτυχώς. Βλέποντας την αποτυχία τους αποφάσισαν να επιλέξουν την οδό της αποσιωπήσεως όσον αφορά το ιδεολογικό και εθνικό ποιόν των δραστών.

 Όμως, όπως διαχρονικώς διακήρυξε  ο Ήρωας Έκτωρ «Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης». Πέρα από τις ευχές, τους οιωνούς, την πίστη στην τύχη, οι άνθρωποι διαθέτουμε την Θέληση. Την Θέληση για αλλαγή των κακώς κειμένων. Την Θέληση  για Δικαιοσύνη, Αλήθεια και Ελευθερία. Το ερώτημα, λοιπόν, που τίθεται ένα μήνα μετά την αρχή του νέου έτους είναι αν ΕΣΥ πραγματοποίησες το πρώτο βήμα προς τον δύσκολο αλλά ενάρετο δρόμο του Αγώνος, αν ΕΣΥ συνεχίζεις να πορεύεσαι στον δρόμο αυτό δίχως να λιγοψυχείς και να κοιτάς προς τα πίσω, αν ΕΣΥ έχεις την ψυχική δύναμη να σταθείς όρθιος σε έναν κόσμο ηθικών ερειπίων. Γιατί σε εσένα έλαχε –ή ακριβέστερα και σε εσένα- ο κλήρος να αλλάξεις τον ρου της Ιστορίας. Όπως είπε ο Ίων Δραγούμης «Ο καθένας πρέπει να ξέρει ότι σε αυτόν έλαχε να σώσει το Έθνος του, έτσι θα προσπαθήσουν πολλοί και θα το σώσει όποιος μπορέσει» . Στην οικογένειά σου, στις φιλικές συντροφιές, στον χώρο εργασίας, στο πανεπιστήμιο, όπου σταθείς και βρεθείς γίνε απόστολος της Ιδέας. Της εκφραζόμενης πολιτικά μόνο από το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, της μοναδικής πολιτικά ελπίδος των Ελλήνων.

Αναγνώστη του παρόντος σε καλούμε μαζί μας! Στον Ιερό Αγώνα υπέρ της επιβιώσεως της ελληνικής Φυλής και του ελληνικού Έθνους! Στήριξε με όλες τις δυνάμεις σου, πνευματικές, ψυχικές και σωματικές το κόμμα που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο έγκλειστος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Δομοκού επειδή αρνήθηκε να κλίνει γόνυ στην ελληνόφωνη διεφθαρμένη ελίτ. Σου εγγυόμαστε την πολυπόθητη Κάθαρση και την απόδοση Δικαιοσύνης δίχως εξαιρέσεις και αστερίσκους. Εσύ πρέπει να εγγυηθείς από την πλευρά σου ότι θα στηρίξεις την προσπάθειά μας, την γεμάτη εμπόδια και ισχυρούς εχθρούς, για ένα διαφορετικό μέλλον. Ένα μέλλον στο οποίο τα παιδιά σου θα διάγουν εν ευδαιμονία, υπό την θαλπωρή του ελληνικού ηλίου. Όπως έγραψε ο Θουκυδίδης «Εύδαιμον το Ελεύθερον, το δε Ελεύθερον, το Εύψυχον». Άνευ ευψυχίας, άνευ ανδρείας, δεν δύναται να είσαι Ελεύθερος και ως εκ τούτου δεν δύναται να είσαι και Ευδαίμων.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης