Καταιγιστικές εξελίξεις με τα εμβόλια-Απόλυτη δικαίωση Ηλία Κασιδιάρη

Έλληνες  06/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πολύ σημαντικές εξελίξεις έχουμε τις τελευταίες ώρες γύρω από το θέμα των εμβολίων κατά του κορωνοϊού.

Η αρχή έγινε με συνέντευξη σε ιταλική εφημερίδα, ενός ανώτερου αξιωματούχου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) ο οποίος δήλωσε ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του εμβολίου AstraZeneca κατά της Covid και των θρόμβων αίματος.

Ο Μάρκο Καβαλέρι, επικεφαλής εμβολίων του ΕΜΑ, είπε στην εφημερίδα Il Messaggero ότι «κατά τη γνώμη μου, μπορούμε να το πούμε τώρα, είναι σαφές ότι υπάρχει σχέση με το εμβόλιο», αν και δεν ήταν σαφές τι προκάλεσε μια τέτοια αντίδραση.

«Υπάρχει μια σύνδεση, αλλά πρέπει ακόμη να καταλάβουμε πώς προκαλείται» συμπλήρωσε ο Καβαλέρι, προσθέτοντας ότι ο σύνδεσμος αυτός του εμβολίου με τις θρομβώσεις, θα επιβεβαιωθεί από τον Οργανισμό τις επόμενες ώρες. Στο μεταξύ, ο υφυπουργός Υγείας της Ιταλίας, Πιερπάολο Σιλέρι, μιλώντας στο Radio24, εκτίμησε πως ο ΕΜΑ μπορεί, για μεγαλύτερη προφύλαξη, να υποδείξει την αποφυγή χορήγησης του εμβολίου της AstraZeneca σε συγκεκριμένη κατηγορία.

Το εμβόλιο της AstraZeneca έχει βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα εδώ και αρκετές εβδομάδες με πολλές χώρες σε όλη την Ευρώπη να παγώνουν τους εμβολιασμούς.

Μόλις χθες, η βρετανική ρυθμιστική αρχή υγείας ανακοίνωσε ότι εξετάζει μια πρόταση να μην χορηγείται το εμβόλιο κατά της Covid-19 που ανέπτυξαν η AstraZeneca και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης σε νεότερους ανθρώπους λόγω ανησυχιών για πολύ σπάνιες περιπτώσεις αιματικών θρόμβων.

Πέθανε από κορωνοϊό, παρόλο που είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου

Εκτός από τα παραπάνω όμως, μία ανάρτηση του ιατρού Γιώργου Παυλάκη, επιστήμονα ελληνικής καταγωγής που ηγείται του τμήματος Ανθρώπινων Ρετροϊών στο Εθνικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, ήλθε να αποκαλύψει ότι στην Ελλάδα πέθανε από κορωνοϊό άνθρωπος ο οποίος είχε κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου!

Συγκεκριμένα, ο κύριος Παυλάκης δήλωσε ότι έχασε συγγενή του ο οποίος ζούσε στην Αθήνα και ο οποίος είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

«Μόλις χάσαμε κι εμείς διασωληνωμένο συγγενή στην Αθήνα που είχε κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου. Ο κορωνοϊός έρχεται ολοένα και κοντινότερα σε κάθε οικογένεια», αναφέρει στην ανάρτηση του στο Facebook.

Τέλος, σαν να μην έφταναν όλα τα προηγούμενα, ήλθε και η είδηση ότι στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» των Ιωαννίνων, νοσηλεύεται με κορωνοϊό ένας ηλικιωμένος 86 ετών ο οποίος επίσης είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου!

Ο 86χρονος είναι πατέρας του Δημοσθένη Σαρηγιάννη, καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής, επικεφαλής του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Μηχανικής και επικεφαλής του Κέντρου για το Εκθεσίωμα και της Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από συνέντευξη που έδωσε ο καθηγητής στον ραδιοφωνικό σταθμό Status Fm.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Οι εξελίξεις αυτές δικαιώνουν απολύτως τους "ΕΛΛΗΝΕΣ" και τον Ηλία Κασιδιάρη για τα όσα είχε υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή σχετικά με την ανάγκη διεξαγωγής περαιτέρω ερευνών γύρω από την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.
https://www.youtube.com/watch?v=xMctt-b_Bg4

https://www.youtube.com/watch?v=TG7KO2odYDw&t=836s


Οι ευθύνες της Κυβέρνησης και του Μητσοτάκη προσωπικά είναι τεράστιες, καθώς εδώ και μήνες είχαν ξαμολήσει τους δήθεν "ειδικούς" των διαφόρων επιτροπών να καθησυχάζουν τους πολίτες και να λένε ότι οι μικρής διάρκειας κλινικές έρευνες που είχαν γίνει από τις φαρμακευτικές εταιρείες μέχρι τον Νοέμβριο του 2020, ήταν επαρκείς για να ελεγχθούν τα κρίσιμα ζητήματα της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των εμβολίων! Επιπλέον, η Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης του ΕΟΦ (προφανώς κατόπιν άνωθεν εντολών), κώφευε σε όλες τις καταγγελίες για περιστατικά θρομβώσεων εξαιτίας του εμβολίου της AstraZeneca, όπως κατήγγειλε το παραιτηθέν μέλος της Επιτροπής, καθηγητής Παθολογίας- Ανοσολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, κ. Παναγιώτης Βλαχογιαννόπουλος.

Να παραιτηθεί η επικίνδυνη και εθνικά καταστροφική Κυβέρνηση της ΝΔ!!!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης