Οι Εθνοπατέρες και η Εθνική Μνήμη

Έλληνες  15/09/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Της Αργυρώς (Ρίκας) Θωμάκου

″Φλόγα του Ταινάρου″

«Λαών γαρ βίος μακρύς, μνήμη εδράζεται» έλεγε ο μεγάλος ρήτορας προγονός μας Αντιφών. Το ξέρουν καλά οι εντολοδόχοι πολιτικάντηδες, όλων των αποχρώσεων. Γι’ αυτό και ομονοούν αν πρόκειται να εξοντώσουν ηθικά και βιολογικά αυτό το υπέροχο γένος των Ελλήνων. Μας μπολιάζουν με λαθρομετανάστες. Επιδεικνύουν χαρακτηριστική αδιαφορία και ανικανότητα στην επίλυση του τεράστιου δημογραφικού προβλήματος. Μας διχάζουν. Μας τρομοκρατούν. Μας παραπληροφορούν. Μας υβρίζουν. Αφήνουν την νεολαία μας χωρίς παιδεία. Αλλά παράλληλα προσπαθούν να σβήσουν την ″Ιστορική μας Μνήμη″. Να μας αποκόψουν από τις ρίζες μας.

Είναι κοινή διαπίστωση ότι οι ελλαδίτες πολιτικοί αδιαφορούν για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Αλλά πιστεύαμε ότι θα κρατούσαν τα προσχήματα. Είναι όμως τέτοια η αλαζονεία τους, που ούτε αυτό κάνουν. Με την ″χαρισματική ανικανότητά″ τους, δεν έχουν καταφέρει, να αναγνωριστεί διεθνώς η γενοκτονία των Ποντίων και του Μικρασιατικού Ελληνισμού, από τους βάρβαρους ασιάτες, που έχουν  εισβάλει στην περιοχή μας. Μόλις το 1998 η Βουλή ανακήρυξε την 14η Σεπτεμβρίου ως «Ημέρα εθνικής μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό Κράτος».

Υπέστησαν λοιπόν, οι βουλευτές και αυτήν την ″αγγαρεία″! Να πάνε στη βουλή να τιμήσουν τα θύματα της τουρκικής θηριωδίας. Πόσοι ″ταλαιπωρήθηκαν″ έτσι. Λιγότεροι από 15, συμπεριλαμβανομένου και του προεδρείου. Τόσο πολύ τιμούν την Ιστορία μας! Τόσο πολύ κόπτονται για τον Έλληνα.

Μην στεναχωριέσαι! Μην παραπονιέσαι! Μην αγανακτείς, με αυτούς που σε κυβερνούν! Να έχεις πάντα υπ’ όψιν σου τα λόγια του George Orwell, «Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, απατεώνες, κλέφτες και προδότες δεν είναι θύμα, είναι συνένοχος». Στο χέρι σου Έλληνα είναι να αλλάξεις αυτή την δυστοπική κοινωνία που ζούμε. Όλα μπορούν να αλλάξουν αν εντοπίσεις ότι η κύρια πηγή της δυστυχίας μας είναι οι πολιτικάντηδες και ο κακός εαυτός μας. Αν συνειδητοποιήσεις πόσο πολύ λείπει η φωνή του Ηλία Κασιδιάρη από τη βουλή. Τότε θα διαπιστώσεις ότι: Υπάρχει Ελπίδα. Υπάρχουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ. Κάθε ημέρα και περισσότεροι. Κάθε ημέρα που περνάει, ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στο να κτίσουμε την Ελλάδα των ονείρων μας. Μια Ελλάδα που να τιμά το «παρελθόν» της, να σέβεται το «παρόν» της και να έχει όραμα για ένα υπέροχο «μέλλον».      


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης