Δελτίο Τύπου: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει εκτός εκλογών τον ΣΥΡΙΖΑ!

Έλληνες  23/01/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθώντας πιστά το παράδειγμα αντισυνταγματικότητας της ΝΔ, έδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ στην δημοσιότητα τη δική του πρόταση προσδοκώντας -και αυτός- στον αποκλεισμό του Εθνικού Κόμματος από τις εκλογές. Με μια ν-τροπολογία κυριολεκτικά όνειδος, οι δήθεν υπέρμαχοι της.. Δημοκρατίας, επιθυμούν να την καταλύσουν βάζοντας μέσα λίγη σάλτσα από αντιρατσιστικό νόμο, λίγη ποινική δικονομία με τα άρθρα 187 και 187Α και λίγη ιδεολογική εμπάθεια!

Θυμίζουμε στους ινστρούχτορες της αριστεράς ότι αν κάποιοι προτρέπουν σε μίσος και βία ενάντια σε μια συγκεκριμένη ομάδα πολιτών αυτοί δεν είναι άλλοι από τους ίδιους, που σε κάθε τους συγκέντρωση κρατάνε λοστούς, πέτρες και βόμβες μολότοφ ενώ απειλούν με πηγάδες και κρεμάλες όσους έχουν αντίθετη άποψη.

ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ ας κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη για να βρουν τα στελέχη των εγκληματικών οργανώσεων. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι καθαρό σαν διαμάντι!

Ότι ερμηνεία και αν δώσουν στο Σύνταγμα, ότι νομοθετικές ρυθμίσεις και αν πάρουν, οι ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν ριζώσει στις καρδιές χιλιάδων συμπατριωτών μας και αυτό δεν θα αλλάξει με μια ψηφοφορία.

ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο Τύπου


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης