Θεσσαλονίκη: Το αδιαχώρητο στην κοπή της Παραδοσιακής Βασιλόπιτας

Έλληνες  23/01/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Η νίκη θα έρθει από τη Θεσσαλονίκη» φώναζαν με ενθουσιασμό οι συμπατριώτες μας από τα μπαλκόνια τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην μεγαλειώδη πορεία των ΕΛΛΗΝΩΝ στα πλαίσια της Διεθνούς εκθέσεως, που αφού διέσχισε όλες τις κεντρικές οδούς της πόλεως κατέληξε στην πλατεία Αριστοτέλους εκεί που τα χειροκροτήματα των παριστάμενων προκάλεσαν κυριολεκτικά ανατριχίλα.

Οι Θεσσαλονικείς για ακόμη μια φορά απέδειξαν τα εθνικά τους αντανακλαστικά και παρευρέθηκαν στην κοπή της Παραδοσιακής Βασιλόπιτας για το νέο έτος στα κατάμεστα γραφεία του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ. Με αυτό τον τρόπο έδωσαν και μια απάντηση στις παράνομες μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που με το έτσι θέλω, θέλει να καταλύσει το Σύνταγμα, τις ελεύθερες εκλογές και την Λαϊκή Κυριαρχία.

Πλήθος στελεχών και μελών του κόμματος έδωσαν το παρών, με τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Αστέριο Χασάπη, Άγγελο Αγγελίδη και Δημήτριο Βαλασίδη να κάνουν χαιρετισμό και να ανταλλάσσουν τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος, ένα έτος νίκης για την Ελλάδα και τους Έλληνες!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης