Ιταμό τελεσίγραφο σκοπιανών στους προδότες της ΝΔ: «Θα μας λέτε σκέτο Μακεδονία!»

  30/06/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ καθώς χαρίζει εθνικά και ιστορικά δικαιώματα της Μακεδονίας μας στους σλάβους. Οι σκοπιανοί φαίνεται πως πήραν αέρα από τον πλήρη ενδοτισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη και εμφανίζουν νέες ιταμές, ανθελληνικές απαιτήσεις. Δεν αρκούνται πλέον στην χρήση του ονόματος "Βόρεια Μακεδονία" και πιέζουν την ελλαδική κυβέρνηση να τους αποκαλεί σκέτο "Μακεδονία"

Το επίμαχο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια συζητήσεων ανάμεσα στα υπουργεία Αμύνης για τη σύσταση προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας το έτος 2020 (αλήθεια τι στρατό διαθέτουν τα Σκόπια, που θα συνεργαστεί με τον Ελληνικό Στρατό; μήπως εννοούν τις άτακτες συμμορίες κατσαπλιάδων;). Ο σύνδεσμος των Σκοπιανών επέμεινε στη χρήση του ακρωνυμίου MKD (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) αντί του RNM (Δημοκρατία Βόρειας Μακεδονίας).

Μητσοτάκης, Δένδιας και λοιποί ελλαδίτες παράγοντες μέχρι τώρα το βουλώνουν και δεν καταγγέλλουν διεθνώς τις προκλήσεις των Σκοπιανών. Ετοιμάζονται προφανώς για νέο γύρο εθνικής προδοσίας, μετά τα όργια του Τσίπρα και την συμφωνία των Πρεσπών.

Η πρόκληση των Σκοπιανών αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση της συμφωνίας των Πρεσπών και δίνει δικαίωμα στην ελληνική πλευρά να την καταγγείλει μονομερώς. Κάτι τέτοιο θα γίνει μόνο όταν διοικήσει την χώρα μία ισχυρή εθνική κυβέρνηση. Το κίνημα "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" αγωνίζεται για την οριστική κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και την κατοχύρωση των εθνικών και ιστορικών μας δικαίων.

Το ιταμό τελεσίγραφο των σκοπιανών, με το οποίο ζητούν να αποκαλούνται MKD αντί RNM!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης