Μήνυση Κασιδιάρη σε Μπακογιάννη για απάτη και απιστία σε βάρος του Δήμου Αθηναίων - ΒΙΝΤΕΟ

  29/06/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σφοδρή επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στους απατεώνες που κατακλέβουν τους Έλληνες πολίτες στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο: "Ο Μπακογιάννης μπορεί να κάνει την στρουθοκάμηλο και να κρύβει το κεφάλι στην άμμο την ώρα που μιλάω, τώρα όμως θα δώσει λόγο στον Εισαγγελέα! Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα!".
https://www.youtube.com/watch?v=reubOMgAeiY

Το σκάνδαλο του "μεγάλου περιπάτου" με τις ζαρντινιέρες των 7000 και πλέον ευρώ έκαστη (5.700 ευρώ συν ΦΠΑ) οδήγησε στην Δικαιοσύνη ο Ηλίας Κασιδιάρης. Σήμερα το πρωί κατετέθη μήνυση κατά Μπακογιάννη για τα αδικήματα της απάτης, της παράβασης καθήκοντος και της απιστίας σε βάρος του Δήμου Αθηναίων. Το έργο χρέωσε συνολικά τα ταμεία του Δήμου με πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ. Όταν η συνολική ζημία ξεπερνά τα 120.000 ευρώ, τότε πρόκειται για βαριά κακουργηματική πράξη.

Τώρα ο Μπακογιάννης - που νομίζει ότι είναι στο απυρόβλητο, επειδή ελέγχει όλα τα συστημικά κόμματα και κομματίδια - θα κληθεί υποχρεωτικά να δώσει λόγο στον Εισαγγελέα. Εκεί θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα πει για τις ζαρντινιέρες των 7000 ευρώ και τα έργα της πλάκας, που ζημίωσαν τα ταμεία του Δήμου Αθηναίων με 2 εκατομμύρια ευρώ!

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΕΩΣ:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

Του ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ του Παναγιώτη και της Βασιλικής,

Δημοτικού Συμβούλου Αθηναίων και επικεφαλής Δημοτικής Παρατάξεως

ΚΑΤΑ

1) Του Δημάρχου Αθηναίων, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και

2) Παντός άλλου υπευθύνου

***************************

Υπήρξε υπερκοστολόγηση προμηθειών και εργασιών τοποθέτησης στα πλαίσια υλοποίησης του ως άνω έργου με συνέπεια την επιβάρυνση των δημοτών της Αθήνας, οι οποίοι ήδη υφίστανται τις δριμείες συνέπειες της μακρόχρονης οικονομικής κρίσης.

Σε περίπτωση που από την δικαστική έρευνα διαπιστωθεί η τέλεση ποινικών αδικημάτων από τον Δήμαρχο Αθηναίων ή οποιονδήποτε άλλο υπαίτιο ή συνυπαίτιο, [ενδεικτικά αναφέρω: των αδικημάτων της παράβασης καθήκοντος (άρθρο 259 ΠΚ), της απάτης (άρθρο 386 ΠΚ) και της απιστίας (άρθρο 390 ΠΚ) σε βάρος του Δήμου Αθηναίων], αιτούμαι την κατά νόμο ποινική δίωξη αυτών.

Αθήνα, 29-06-2020

Ο μηνυτής


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης