Άμεση απέλαση όλων των πρακτόρων της Τουρκίας από τη Θράκη!

Έλληνες  22/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η τουρκόδουλη αυτοαποκαλούμενη "συμβουλευτική επιτροπή" της Θράκης σε ένα ακόμη κείμενό της προκαλεί τους Έλληνες και παραβιάζει πλήρως διεθνείς συμφωνίες, δίχως να παίρνει απάντηση από την κυβέρνηση της Ελλάδας. 

Έτσι σε κείμενο που το είδαμε στην εφημερίδα Μπιρλίκ, μεταξύ άλλων γράφουν και τα εξής:

«Ως μειονότητα και ως Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, είμαστε ευγνώμονες για την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην περιοχή μας στις 5 και 6  Μάϊου ο υφυπουργός Εξωτερικών της Τ.C. Κύριος Γιαβούζ Σελίμ Κιράν. Ευχαριστούμε την μητέρα πατρίδα Τουρκία που με την θερμή, και ειλικρινή στάση της που αγκαλιάζει, μας κάνει να αισθανόμαστε πως πάντα και σε κάθε θέμα θα είναι δίπλα μας».

Άξιοι της εκτίμησης της Τουρκίας τα μέλη της…

Η οποία εκτίμηση έχει αρκετούς τρόπους έκφρασης…

Να θυμίσουμε πως σε αυτό το άτυπο όργανο των τουρκοφρόνων περιλαμβάνονται πάντα οι δύο εκάστοτε ψευδομουφτήδες και όποιοι άλλοι είναι πρόθυμοι να «προσκυνήσουν» την Άγκυρα.

Η άμεση απέλαση όλων των Τούρκων πρακτόρων από τη Θράκη, το κλείσιμο του προξενείου στην Κομοτηνή και η ανάκληση αδειών λειτουργίας σε όσους συλλόγους υποσκάπτουν τα εθνικά μας συμφέροντα, είναι επιτακτική ανάγκη! Με τους ΕΛΛΗΝΕΣ θα μπει ένα τέλος στις συνεχείς προκλήσεις, στην προπαγάνδα και στα ανθελληνικά συμφέροντα στην Θράκη μας!

X.M.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης