Ανακοίνωση: Μικροπολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των ψυχών που χάθηκαν

Έλληνες  06/03/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με αποτροπιασμό και αγανάκτηση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες κυβέρνηση και αντιπολίτευση σε ένα μπρα ντε φερ αποπροσανατολισμού και εντυπώσεων πριν καλά καλά κοπάσει η σκόνη από την σύγκρουση των μοιραίων τραίνων. Αδίστακτοι και υποκριτές οι επαγγελματίες πολιτικοί, χύνουν κροκοδείλια δάκρυα σε μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που βίωσε η χώρα μας που θα μπορούσαν πολύ εύκολα -εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια- να είχαν αποτρέψει, αν ενδιαφερόντουσαν πραγματικά για την ασφάλεια των πολίτων και όχι για την κομματική τους καριέρα.

Το τραγικό αυτό περιστατικό, φανέρωσε... ή για να είμαστε πιο ακριβείς, ξεγύμνωσε κυριολεκτικά τις γνωστές παθογένειες του πολιτικού συστήματος, δηλαδή την κομματοκρατία, το ρουσφέτι, την μίζα, την αναξιοκρατία και την κατασπατάληση των δημόσιων χρημάτων. Ότι έγινε το 2018 στο Μάτι σε μια φυσική καταστροφή, επαναλήφθηκε σήμερα από ένα ανθρώπινο λάθος. Κοινή συνισταμένη ωστόσο: Η αδιαφορία και η ανικανότητα του κράτους να προσφέρει την στοιχειώδη ασφάλεια στους πολίτες του.

Ένοχο λοιπόν ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα και οι υπηρέτες του. Είναι το ίδιο σύστημα που μας πολεμά με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να βρισκόμαστε απέναντί του. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ με την στήριξη του Ελληνικού λαού θα φέρει την πολιτική κάθαρση και θα οδηγήσει τους υπεύθυνους για την δυστυχία του στην -ανεξάρτητη- δικαιοσύνη!

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης