Εθνικό έγκλημα στα Τέμπη

Έλληνες  05/03/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σταύρος Μπιτσικόλης,

υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας

Την ώρα που η κυβέρνηση και ο ίδιος ο Μητσοτάκης επιδίδονται σε προεκλογικές φιέστες και αδιαφορούν πλήρως για τα προβλήματα του Έλληνα, την ώρα που τα υπόλοιπα κόμματα με πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν με κάθε τρόπο να δείξουν ότι είναι πιστοί υπηρέτες του συστήματος, η πραγματικότητα είναι εδώ και είναι αμείλικτη.

Ένα τραγικό δυστύχημα στο οποίο βρήκαν φρικτό θάνατο τόσοι άνθρωποι, οι περισσότεροι νέοι και νέες, καταδεικνύει με τον πλέον καταφανή τρόπο τις αδυναμίες αλλά και τη γενικευμένη σαπίλα αυτού του ανθελληνικού καθεστώτος. Ο Μητσοτάκης ήταν έτοιμος να εγκαινιάσει στη Θεσσαλονίκη το κέντρο τηλεδιοίκησης του σιδηροδρομικού δικτύου της Βόρειας Ελλάδας ενώ το ίδιο σιδηροδρομικό δίκτυο το οποίο ξεπουλήθηκε από τα κόμματα του συστήματος στον βωμό του κέρδους και το οποίο αφήνεται βορά σε διάφορες «ευάλωτες ομάδες» οι οποίες προβαίνουν σε κάθε είδους λεηλασία των υλικών του, είναι αφημένο στη μοίρα του και, όπως είχαν επανειλημμένως προειδοποιήσει οι εργαζόμενοι σε αυτό, ήταν θέμα χρόνου να συμβεί το δυστύχημα το οποίο μας συγκλόνισε όλους.

Οι άνθρωποι δεν είναι απλώς ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι. Επικίνδυνοι για τις ζωές μας, για την πατρίδα μας, ενώ ενδιαφέρονται μόνο για την επιφάνεια, τις δημόσιες σχέσεις και το βόλεμα των ανθρώπων οι οποίοι τους κρατούν στην εξουσία.

Υποσχόμαστε ότι με μία εθνική κυβέρνηση οι σιδηρόδρομοι θα γίνουν και πάλι εθνική περιουσία και η λειτουργία τους θα ενταχθεί σε ένα ευρύτερο εθνικό σχέδιο για τη βελτίωση των μετακινήσεων του Έλληνα αλλά και των εμπορευμάτων μέσα στη χώρα μας, πάντα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και όχι τα ιδιωτικά, τα οποία ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης