ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Μιλούν για εμάς, χωρίς εμάς!

Έλληνες  20/01/2023

Τις τελευταίες ημέρες όλο το πολιτικό και μιντιακό σύστημα ασχολείται με το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και τον Ηλία Κασιδιάρη, μηχανεύοντας τρόπους αποκλεισμού μας από τις επερχόμενες εκλογές, κατηγορώντας μας μάλιστα ως "εγκληματική" και "ναζιστική" οργάνωση.

Εφόσον δεν μας δίνουν βήμα να απαντήσουμε στις ανυπόστατες κατηγορίες τους, θα το κάνουμε εδώ. Αρχικά, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ δεν είναι οργάνωση, είναι ένα νόμιμο -νεοϊδρυθέν- πολιτικό κόμμα με σφραγίδα από τον Άρειο Πάγο, καταστατικά όργανα, δεκάδες στελέχη σε ολόκληρη την χώρα, δημόσια παρουσία και ένα πληρέστατο κυβερνητικό πρόγραμμα που εκπονήθηκε από διακεκριμένους επιστήμονες και Καθηγητές πανεπιστημίων. Το κόμμα μας έχει Διοικούσα Επιτροπή (Εκτελεστικό Συμβούλιο), την οποία αποτελούν 7 αξιόλογοι συμπατριώτες μας. Δεν είμαστε εγκληματίες διότι δεν υπάρχει ούτε ένα αδίκημα να μας βαραίνει, σε αντιδιαστολή με τα συστημικά κόμματα εξουσίας που πλήθος στελεχών τους εμπλέκονται σε τεράστια σκάνδαλα.

Έχουμε κάνει δεκάδες συγκεντρώσεις και δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, έχουμε παράξει πλούσιο πολιτικό και συγγραφικό έργο και δεν χρωστάμε πουθενά. Δεν είμαστε "ναζιστές" διότι δεν έχουμε καμία σχέση με καθεστώτα του μεσοπολέμου και πυξίδα της ιδεολογίας μας είναι μόνο ο Ελληνικός Εθνικισμός και Πατριωτισμός, κάτι που σκοπίμως αποκρύπτεται από τα μέσα της διαπλοκής.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι η γνήσια Εθνική και αντισυστημική φωνή και η ανερχόμενη πολιτική δύναμη. Αυτός, είναι και ο μοναδικός λόγος που η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδιώκει την συνταγματική εκτροπή, την οποία ΔΕΝ θα πετύχει.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να μην "μασήσουν" από τα ψέματα και τα επικοινωνιακά τρικ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης και να δώσουν την πρέπουσα απάντηση στην κάλπη όπως άλλωστε επιτάσσει η δημοκρατία, η λαϊκή κυριαρχία και οι ελεύθερες εκλογές. Η πολιτική μας δράση είναι απόλυτα ΝΟΜΙΜΗ και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ!

Σύνθημά μας: Με τους ΕΛΛΗΝΕΣ, για τους Έλληνες και για μία Ελεύθερη και Δυνατή Ελλάδα!

Εκ της Διοικούσης Επιτροπής