Απάντηση Χρήστου Μουλά στα παρτάλια δεξιάς και αριστεράς!

Έλληνες  01/04/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τις τελευταίες ημέρες γίνομαι βορά (έτσι νομίζουν τουλάχιστον οι διώκτες μας, καθώς η στοχοποίησή μου από τα αριστερόστροφα και αναρχικά παρτάλια είναι τιμή), σε όλα τα αριστερά,  αριστερόστροφα, του ΣΥΡΙΖΑ, αναρχικά site και εφημερίδες, με προεξάρχουσα την εφημερίδα των ψευτών και την «Αυγή» τη φυλλάδα του ΣΥΡΙΖΑ... Και όχι μόνο. Και τα δελτία ειδήσεων, χαρτζηλικόμενα από την κυβέρνηση, με παρουσιάζουν πρωταγωνιστή σε ταινία θρίλερ... Όλα τα κανάλια παρουσιάζουν σημεία και τέρατα από το παρελθόν χρεώνοντας εμένα χωρίς να μπορώ να απαντήσω (ως συνήθως συμβαίνει με όλους μας) για τα πανό που κατέβασα το 2015 στις 18 Ιανουαρίου του ΣΥΡΙΖΑ που έγραφε: έξω από τα μνημόνια - εδώ γελάμε - και του ανταρcia (ανοιχτά σύνορα για όλους) εδώ κλαίμε.

Αθωώθηκα! Πανηγυρικά. Τα κουρελόπανα ήταν κρεμασμένα σε σχολείο με κίνδυνο να χτυπήσουν παιδιά.

Όσο για το ΚΚΕ. Στο τμήμα Καματερού ήρθαν πέντε δικηγόροι του ΚΚΕ, ρωτήθηκαν από τα όργανα αν θα μου κάνουν μήνυση, αυτοί είπαν ότι επειδή απαγορεύεται η ανάρτηση πανό, θα τρέξουν το θέμα πολιτικά!!! Γελάμε με τα πολιτικά παρτάλια.

Η υπόθεση ρατσιστικής βίας του 2013 ήταν μία στημένη από τον κατηγορούμενο στην μεγάλη υπόθεση της Μαφίας των λαϊκών αγορών, της οποίας είμαι από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας, με τον τότε νόμο του «πατριώτη Σαμαρά», ο οποίος ισχύει ακόμα και αν σου κάνει αλλοδαπός μήνυση, είσαι ένοχος αυτόματα!!!

Και όχι αθώος μέχρι την απόδειξη της ενοχής σου ...!!!

Η αστυνομία μου πήρε την κυνηγετική άδεια, τα κυνηγετικά όπλα, τη σκοπευτική άδεια και το σκοπευτικό μου όπλο... Το 2018 ο Πακιστανός που τον έβαλε και μου έκανε μήνυση, μετά από δύο αναβολές επειδή ήταν άφαντος, ήρθε από το Πακιστάν και είπε τα εξής:

(Κρατηθείτε)

Εγώ είμαι πιστός μουσουλμάνος και δεν μπορώ να λέω ψέματα, την μήνυση αυτήν με έβαλαν να την κάνω ο Δημήτρης και ο Τάσος. Δημήτρης ο πρώην πρόεδρος και Τάσος ο αποβιώσας αντιπρόεδρός του.

(Παρότι και οι τέσσερις μάρτυρες στο συμβάν είπαν ότι εγώ ήμουν 600 μέτρα μακριά στον πάγκο μου στην πάνω μεριά της λαϊκής Άργους και Άστρους - το συμβάν έγινε στο κάτω μέρος της λαϊκής στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, ο Πακιστανός είπε ότι καμία σχέση δεν είχα και έτσι αθωώθηκα...

Η σκύλευση δεν με αγγίζει...

Τουναντίον χαίρομαι να τους πονάει η ύπαρξή μου καθώς έχουμε κάτι διαφορετικό που μας χωρίζει με έτη φωτός, την αγάπη μας για την πατρίδα...

Άλλωστε ο Κολοκοτρώνης είχε πει δένδρο που έχει καρπούς χτυπάνε όλοι...!!

Χτυπάτε λοιπόν... εγώ και όσοι με γνωρίζουν καλά... γελάμε!!

Όσο για τον Άδωνι στην λαϊκή, ας αναρωτηθούν οι… υποκριτές της αριστεράς ποιος πραγματικά κάνει πλάτες στη ΝΔ; Γιατί αντί να γράφουμε για τα δίκαια αιτήματά μας στις λαϊκές, προσπαθούμε να αποδείξουμε το αυτονόητο.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης