Έλληνα, ψηλά το κεφάλι!

Έλληνες  31/03/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Χρήστος Ρήγας,

υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

Οι τραγωδίες στο Μάτι και στα Τέμπη που μας βύθισαν στην θλίψη ήταν ανθρωποθυσίες στον βωμό της διαφθοράς, της απληστίας, του κέρδους και της ασυδοσίας μιας διεφθαρμένης εξουσίας που βασίζεται στην ατιμωρησία! Ζούμε σε μια κατάσταση των «εκλεκτών», των γόνων που δεν νοιάζονται για τις ζωές μας αλλά μόνο για την μοιρασιά στις επερχόμενες εκλογές. Είναι οι ίδιοι που θα ψηφιστούν επειδή θα μας πουν ότι από εδώ και πέρα όλα θα πάνε καλά, μέχρι την επόμενη φορά που θα κλάψουμε εξαιτίας της αθλιότητάς τους!

Οι εκλογές του Μαΐου θα διεξαχθούν κάτω από ειδικές συνθήκες. Οι εκλογές αυτές είναι ουσιαστικά ένας πόλεμος ανάμεσα στους θύτες και στα θύματα, ανάμεσα σε αυτούς που κλέβουν και σε αυτούς που φτωχαίνουν, σε αυτούς που προδίδουν και σε αυτούς που προδίδονται, μεταξύ αυτών που πρόδωσαν την Μακεδονία και στους προδομένους!

Σε αυτήν την μάχη θα παλέψουν αυτοί που εργάζονται σκληρά  και ψωμοζούν κι αυτοί που ζούνε στα παλάτια, αυτοί που ζουν με 500 ευρώ κι αυτοί που δίνουν τα σπίτια μας στους τοκογλύφους.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα που απέναντι στα τζάκια των άχρηστων γόνων του κάθε Μητσοτακέικου σου φέρνουν ως σωτήρες τους ανεγκέφαλους Τσιπροήρωες που κατασκευάζονται σε υπόγεια οργανισμών και πρεσβειών!

Όλους αυτούς πρέπει να αντιμετωπίσει ο λαός μας, αυτές τις δεκαπέντε οικογένειες που έχουν ρημάξει τον τόπο, τους ελέω θεού μεγιστάνες που μας νουθετούν μέσα από τα κανάλια τους και μας αποκοιμίζουν με το ποδόσφαιρό τους.

Ήρθε η ώρα να ξηλώσει ο λαός τα κόμματα του παρασιτισμού, ήρθε η ώρα να σαρωθεί η σαβούρα των αριστεροδεξιών δωσίλογων που ρουφάνε το αίμα μας εδώ και δεκαετίες.

Ας πληρώσουν για μια φορά οι διαπλεκόμενοι και οι προδότες κι όχι μόνο ο φτωχός λαός!

Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει πάντα η ελπίδα!

Εκεί που τελειώνει η κοιλάδα των Τεμπών, ορθώνεται ο Όλυμπος!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης