Αποκάλυψη: Το Ινστιτούτο του Φάουτσι χρηματοδοτούσε το ύποπτο εργαστήριο ιολογίας της Ουχάν!

Έλληνες  26/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Αμερικανός γκουρού της Επιδημιολογίας, σύμβουλος του Λευκού Οίκου σε θέματα επιδημιών και λοιμώξεων και βασική αναφορά του αμερικανικού ιατρικού συστήματος κατά την περίοδο της πανδημίας, ο Άντονι Φάουτσι, αποκάλυψε πως χρηματοδοτούσε με 600.000 δολάρια το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν για μια περίοδο πέντε ετών προκειμένου να διερευνηθεί εάν οι κορωνοϊοί της νυχτερίδας είναι ή όχι σε θέση να προσβάλουν το ανθρώπινο είδος. Ο Φάουτσι να θυμίσουμε ότι ήταν και είναι σφοδρός πολέμιος του Τραμπ.

Ο Φάουτσι αποκάλυψε και άλλες λεπτομέρειες. Όμως, πριν προχωρήσουμε σε αυτές, να θυμίσουμε ότι πριν από 24 ώρες αμερικανικές υπηρεσίες, αλλά και ο ίδιος ο Φάουτσι εξέφρασαν την άποψη πως το συγκεκριμένο κινεζικό ινστιτούτο ενδεχομένως να είναι υπαίτιο της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19 αφού τουλάχιστον τρεις ερευνητές του παρουσίασαν συμπτώματα της νόσου τον Νοέμβριο του 2019.

Όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος, τα 600.000 δολάρια δόθηκαν από τον κρατικό αμερικανικό οργανισμό που καθορίζει τις πολιτικές για την αντιμετώπιση των μολυσματικών ασθενειών, δηλαδή το National Institute Of Allergy and Infectious Diseases, του οποίου προΐσταται ο ίδιος ο Φάουτσι. Άρα για να είμαστε ακριβείς τα λεφτά έδωσε ο ίδιος ο Φάουτσι. Τα κονδύλια διοχετεύτηκαν σε ένα γκρουπ με την ονομασία EcoHealth Alliance, το οποίο και έδωσε τα χρήματα στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν.

Ο ίδιος ο Φάουτσι δικαιολογεί την απόφαση του ινστιτούτου του οποίου προΐσταται λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήταν παράβαση καθήκοντος αν δεν διερευνούσαμε το ζήτημα αυτό και ο μόνος τρόπος για να το κάνεις είναι να μεταβείς στην πηγή των γεγονότων», ενώ πρόσθεσε στο τέλος πως η πηγή του γεγονότος είναι πως η νόσος SARS το 2000 ξεκίνησε πάλι από την Κίνα και από τις περίφημες νυχτερίδες.

Οι αποκαλύψεις του Άντονι Φάουτσι ακούστηκαν κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας σε κοινοβουλευτική υποεπιτροπή που εξετάζει τα οικονομικά ζητήματα του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ. Με λίγα λόγια, ο Άντονι Φάουτσι με τον πιο επίσημο τρόπο επιβεβαίωσε την άμεση επιστημονική και χρηματοδοτική σχέση μεταξύ του δικού του Ινστιτούτου και του συγκεκριμένου κινεζικού εργαστηρίου, το οποίο ελέγχεται για τη διασπορά του ιού Covid-19 με αποτέλεσμα την πρόκληση της πανδημίας.

Πρόκειται όχι μόνο για μία αποκάλυψη, αλλά για μια σειρά αποκαλύψεων, η οποία δείχνει ότι θα έχει και συνέχεια.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης