Σπάμε δεσμά και συνωμοσίες

Έλληνες  27/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Μανώλης Ασκαρίδης

Δεκαεννιά (19) σχεδόν χρόνια αφότου αποφάσισα μέσα μου και με τον εαυτό μου, πού ανήκω και πως είμαι εθνικιστής, δέχτηκα την πρόκληση να εμπλακώ για πρώτη φορά στην ζωή μου ενεργά με την πολιτική ζωή της πατρίδας μου. Μέχρι τώρα και όλα αυτά τα χρόνια, ενίσχυα τους εθνικιστικούς αγώνες από διαφορετικά πόστα. Αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ ενεργά στον Νομό Βοιωτίας με το κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ και μπροστάρη τον μοναδικό που πιστεύω ως άνθρωπο, πολιτικό σε αυτόν τον πολύπαθο χώρο. Τον Ηλία Κασιδιάρη.

Το πιο δύσκολο εμπόδιο προσωπικό και συλλογικό ξεπεράστηκε με μεγάλη ευκολία και άνεση. Για να πω την αλήθεια δεν το περίμενα τόσο εύκολο. Φαινόταν ένα βουνό αλλά τελικά ούτε αλματάκι χρειάστηκε για να το περάσουμε. Το σύστημα ήθελε, θέλει και πάντα θα επιθυμεί τον εθνικιστή με όλες τις διώξεις και τα σόου φυλακίσεων φοβισμένο και κρυμμένο. Απέδειξαν πάρα πολλοί συναγωνιστές στην όλη μεγαλειώδη προσπάθεια ακριβώς το αντίθετο. Και οι πρώτοι από αυτούς ήδη μπήκαν στην  πρώτη γραμμή. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι...

 Ίσως τελικά αυτό το σύστημα με τα τόσα εμπόδια, καθημερινές κακουχίες και βιώματα μας έκανε τελικά και ένα καλό. Να μην φοβόμαστε πλέον τίποτα παρά μόνο την κρίση του Θεού. Άλλωστε απειλές και κινδυνολογία πως αν παραμείνεις εκεί θα έχεις πρόβλημα κλπ., βρίσκουν σε απροσπέλαστο τοίχο. Από το ένα αυτί μπαίνουν (αν τα επιτρέψεις να μπουν), από το άλλο βγαίνουν.

Εμείς ως το κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ θέλουμε την πατρίδα μας πίσω. Να διεκδικήσουμε τα συμφέροντα της χώρας (γεωστρατηγικά, οικονομικά, πολιτιστικά κλπ) χωρίς να τα θυσιάζουμε όλα στον βωμό της εκάστοτε καλής γειτονίας και συμμαχίας. Άλλωστε για να τα έχεις καλά με τον γείτονά σου και οποιονδήποτε άλλον πρέπει πρωτίστως να θέλει κι αυτός. Φυσικά αναλυτικά το κυβερνητικό πρόγραμμα μας είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του κινήματος.

Διεκδικούμε και θέλουμε να νιώσουν όλοι οι Έλληνες ασφάλεια. Αμέτρητα και συνεχιζόμενα πλέον τα προβλήματα με την ατομική ασφάλεια. Μετά το σούρουπο ολόκληρες πόλεις πλέον (όχι γειτονιές, ούτε καν συνοικίες) παραδίδονται στις ορέξεις χιλιάδων εισβολέων που μας έχουν κατακλύσει. Όλοι όσοι διαβάσουν αυτό το κείμενο έχουν να διηγηθούν και από μία προσωπική τους ιστορία ή ενός έστω συγγενικού τους προσώπου που έπεσε θύμα κλοπής, τραμπουκισμού, επίθεσης (λεκτικής, σωματικής, ψυχολογικής).

Για όλα αυτά και χιλιάδες που θα μπορούσα να γράφω ώρες και σελίδες  μπαίνω κι εγώ μπροστά αυτήν την φορά, με την επιθυμία να συμβάλλω στον τεράστιο αγώνα που ξεκινάει και θα δυναμώσει στο προσεχές διάστημα. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ, το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών είναι εδώ και πολύ σύντομα η φωνή μας θα ακούγεται και εκεί που δεν θέλουν πολλοί από αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις για εμάς. Στα έδρανα της Βουλής.

Μέχρι τότε Λευτεριά στον πολιτικό κρατούμενο Ηλία Κασιδιάρη και όλους τους υπόλοιπους συναγωνιστές. Και υπόσχεση πως θα κάνουμε τα πάντα για να ακουστεί η θέση των ΕΛΛΗΝΩΝ σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης