Ανοίγουν το τέμενος τον Σεπτέμβριο - Αντισταθείτε στην ισλαμοποίηση!

  01/07/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τρέχουν και δε φτάνουν για να εγκαινιάσουν το ισλαμικό τέμενος οι εθνομηδενιστές! Η προδοτική κυβέρνηση Μητσοτάκη, ακολουθώντας κατά γράμμα την αντεθνική γραμμή Τσίπρα, έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να κάνει πράξη το μεγαλύτερο έγκλημα σε βάρος της Ελληνικής Ιστορίας. Θέλουν να κάνουν την Αθήνα, την πρώτη πρωτεύουσα της Ευρώπης, στην οποία θα λειτουργεί δημόσιο μουσουλμανικό τέμενος.

Οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες διαφημίζουν τα κατορθώματά τους στο φιλοκυβερνητικό Πρώτο Θέμα: Αγώνας δρόμου από το υπουργείο Παιδείας για την στέγαση των υπηρεσιών της Διοικούσας Επιτροπής και την πρόσληψη προσωπικού. Μίσθωση γραφείων επιφάνειας 300 τ.μ.. για τη στέγαση της Διοικούσας Επιτροπής Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών και πρόσληψη εργαζομένων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, με βασικές γνώσεις Κορανίου και Θεολογίας του Ισλάμ και γνώση ως επιθυμητό προσόν, αραβικής γλώσσας ή ουρντού είναι τα επόμενα βήματα , του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για τη λειτουργία του Ισλαμικού Τεμένους. Το τζαμί της Αθήνας αναμένεται να λειτουργήσει στα τέλη Σεπτεμβρίου, στον πρώην Σταθμό Αυτοκινήτων του Ναυτικού, στον Βοτανικό. O γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας Γιώργος Καλαντζής ο οποίος ασχολείται με την κατασκευή επίσημου τζαμιού έχει δηλώσει στο «Θέμα» ότι «Πρωτοπορούμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είμαστε η πρώτη πρωτεύουσα της Ευρώπης όπου θα λειτουργήσει ένα δημόσιο τζαμί. Στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες τα τζαμιά είναι ιδιωτικά και ελέγχονται από εκείνους που χρηματοδότησαν την κατασκευή τους»

ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΙΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ!

Αυτή είναι η πολιτική της ΝΔ, πολιτική ξεκάθαρα ανθελληνική με στόχο τον αφελληνισμό και την ισλαμοποίηση της χώρας. Σύριζα και Νέα Δημοκρατία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Τσίπρας και Μητσοτάκης δεν διαφέρουν σε τίποτα και είναι εξίσου επικίνδυνοι για την Ελλάδα!

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα βρίσκονται ήδη στις επάλξεις του Αγώνα! Στον αγώνα αυτό έχετε όλοι μία θέση. Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι για να μείνει η Πατρίδα μας Ελληνική!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης