Χειρότεροι κι από τον ΣΥΡΙΖΑ - Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε άσυλο στον Τζαβέντ Ασλάμ

Έλληνες  21/03/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Βρισκόμαστε στο έτος 2023, με μια μικρή ανασκόπηση στο πρόσφατο αλλά και στο μακρινό παρελθόν αυτού του Έθνους που ονομάζεται Ελληνικό θα διακρίνουμε την επιτομή της διανόησης (Σωκράτης, Πλάτωνας, Αριστοτέλης κλπ),της ανδρείας (Μέγας Αλέξανδρος, Λεωνίδας, Αχιλλέας, Κολοκοτρώνης κλπ),του κάλλους και γενικότερα το Έθνος που έφερε το φως στην ανθρωπότητα. Έδωσε αγώνες που όμοιοί τους δεν έχουν υπάρξει στην ιστορία, όχι μόνο για την διατήρηση και την ευημερία του αλλά και προς υπεράσπιση ολόκληρης τις γηραιάς Ηπείρου.

  Όσο η ανασκόπηση μας προχωράει στους αιώνες, οι αιώνες γίνονται χρόνια και ερχόμαστε ολοένα και πιο κοντά στο σήμερα. Ας ξεκινήσουμε όμως από την ‘’αρχή’’ της προδοσίας. Το πολύπαθο τότε Έθνος των Ελλήνων εξεγείρεται και αποτινάσει τον οθωμανικό βραχνά μετά από 400 ολόκληρα χρόνια. Οι ήρωες που στο αίμα τους κυλάει το αρχαίο Ελληνικό DNA,ως άλλοι Μυρμιδόνες καταφέρνουν κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο σοκάροντας ξανά όλο τον πλανήτη.

Οι ‘’μεγάλες’’ δυνάμεις όμως βλέποντας τους Έλληνες να ξυπνούν από τη λήθη δεν υπήρχε περίπτωση να μείνουν αμέτοχες. Εισχώρησαν βαθιά στο κράτος με τη βοήθεια φυσικά των σύγχρονων εφιαλτών. Μέχρι σήμερα οι αποφάσεις όλων των πολιτικών της χώρας από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους με εξαίρεση τον Ιωάννη Μεταξά, αποτελούν απόρροια των ξένων συμφερόντων που δρουν εντός των τειχών αλλά και της τεράστιας ευθύνης που φέρει ο Ελληνικός λαός με τις αποφάσεις του.

Ερχόμαστε λοιπόν στο σήμερα. Με τον Ελληνικό λαό να πένεται, το μέλλον του Έθνους να είναι αβέβαιο αφού είμαστε πολύ κοντά στο να γίνουμε η μειοψηφία στα ιερά χώματα των προγόνων μας, με τους Εθνικιστές να κλείνονται παράνομα στη φυλακή, με τον διαμελισμό της χώρας να είναι προ των πυλών και φυσικά με το να δολοφονούνται τα παιδιά μας από τους εντολοδόχους πολιτικούς. 

Το μόνο που ενδιαφέρει όλες τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης είναι το πως θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα όλων των υπολοίπων πλην των Ελλήνων.


Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αυτά τα 4 μαρτυρικά χρόνια για τον Ελληνικό λαό το απέδειξε στο έπακρο. Αυτό που ξεχείλισε όμως το ποτήρι είναι η κατάπτυστη και προδοτική απόφαση του Υπουργείου Μετανάστευσης και ασύλου να κάνει δεκτή την αίτηση διεθνούς προστασίας και να αναγνωρίσει ως πρόσφυγα επισήμως τον γνωστό σε όλους για την δράση του και πρόεδρο της πακιστανικής κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ. Ο Ασλάμ πέραν των γνωστών δράσεων του εντός επικράτειας λειτουργώντας ως ‘’πράκτορας’’, είχε συλληφθεί βάσει διεθνούς εντάλματος σύλληψης από την Ιντερπόλ με την κατηγορία της παράνομης διακίνησης λαθρομεταναστών,
ενώ διώκεται στο Πακιστάν για τα ίδια αδικήματα και ο αδερφός του.

Ειδικότερα αξίζει να αναφέρουμε ότ η αίτηση του απορρίφθηκε σε Α' Βαθμό και προσέφυγε στον Β' Βαθμό στην Αρχή Προσφυγών, η οποία ομως υπάγεται στο Υπ.Μετανάστευσης και Ασύλου. Άρα μιλάμε για μια αμιγώς πολιτική απόφαση η οποία εκθέτει την χώρα μας διεθνώς, καθώς την καθιστά χώρα-προστάτιδα όσων εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο.


Τη σοβαρότητα και τη βαρύτητα αυτής τη απόφασης μάρτυρα το γεγονός πως ούτε καν η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δε τόλμησε να προβεί σε κάτι αντίστοιχο.

Καλούμε όλους του Έλληνες να αντισταθούν. Όλοι μαζί να γίνουμε ασπίδα για το Έθνος. Για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες αλλά και μια Ευρώπη των Εθνών.

Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος

Νεολαία Αθηνών


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης