Δεν μας λυγίζουν οι παρακρατικές επιθέσεις - Βανδάλισαν το γραφείο της Ζαχαρούλας Ζήση στην Λάρισα

Έλληνες  20/03/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Επίθεση από παρακρατικούς δέχθηκε χθες η υποψήφια Βουλευτής Λάρισας με το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, Ζαχαρούλα Ζήση. 

Συγκεκριμένα, κατά τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, εθεάθη ομάδα ατόμων να εισέρχεται στην πολυκατοικία που βρίσκεται το πολιτικό γραφείο της υπ. Βουλευτή Λάρισας επί της οδού Παπαναστασίου και να κινείται με κατεύθυνση τον όροφο που στεγάζεται το πολιτικό γραφείο. Η βαρβαρότητα που ακολούθησε αποκαλύπτεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν έπειτα από την αυτοψία στον βανδαλισμένο χώρο που διενεργήσαμε.

Αναμένουμε να επιληφθεί η Αστυνομία το συντομότερο δυνατόν και να αναζητήσει την ταυτότητα των υπαιτίων ώστε να οδηγηθούν τάχιστα στο κρατητήριο. 

Καταθέτουμε άμεσα μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ώστε οι αρχές να πράξουν τα δέοντα και να επιληφθούν των διαδικασιών που προβλέπονται από τον νόμο. 

Αναμένουμε από όλους τους υποψηφίους Βουλευτές Λάρισας την απερίφραστη καταδίκη των ενεργειών της παρακρατικής συμμορίας δίχως περιστροφές, δασείες και περισπωμένες. 

Αναμένουμε.

Σήμερα, έχοντας καλύτερη ενημέρωση από την Αστυνομική διεύθυνση και αφού γίνουν οι πρέπουσες ενέργειες θα στείλουμε δελτίο τύπου για να ενημερώσουμε τους πολίτες της Λάρισας, τους φίλους και υποστηρικτές του κόμματός μας, για τις επόμενες κινήσεις  μας.

Να οδηγηθούν τάχιστα ενώπιον της δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή είναι μια ακόμα επίθεση του παρακράτους μετά απο αυτές στο πολιτικό γραφείο και στο μαγαζί της κα Καραδήμα, στους δικηγόρους υπεράσπισης του Ηλία Κασιδιάρη και στον υποψήφιο Βουλευτή Θεσσαλονίκης κ. Μαμόλη. Δεν μας λυγίζει η τρομοκρατία! Η Ελλάδα θα νικήσει!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης