Καθημερινή του Αλαφούζου: «Κανονικά το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στις κάλπες, σύμφωνα με γνωστό Συνταγματολόγο»

Έλληνες  21/03/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Είναι γεγονός ότι παρά τον πόλεμο λάσπης που δεχόμαστε από τα συστημικά ΜΜΕ, παραμένουμε δυνατοί και προσηλωμένοι στον αγώνα για Ελλάδα και Ελευθερία.

Πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να δημιουργήσουν σύγχυση σχετικά με την περίφημη τροπολογία του Μάκη Βορίδη, που τόσο αγαπάει το… διαφορετικό. Μάταια, όμως. Ο κόσμος συσπειρώνεται γύρω μας και σύντομα θα είμαστε η εθνική αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή. Σε αυτό – όπως φαίνεται – συμφωνεί και η ναυαρχίδα του Μαξίμου, η Καθημερινή του Αλαφούζου, η οποία σε άρθρο της με τίτλο «Θεωρείο: ο Άγνωστος Χ», τονίζει:

«Με την πολιτική ρευστότητα που κυριαρχεί, αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον η τελική απόφαση για το κόμμα Κασιδιάρη. Γνωστός συνταγματολόγος εξέφραζε σε συνομιλητές του τον προβληματισμό του για την πρόσφατη τροπολογία, εκτιμώντας ότι η απόφαση του Αρείου Πάγου δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη».

Θα είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας στην κάλπη, το ψηφοδέλτιο θα βρίσκεται στη θέση του και η ετυμηγορία του λαού θα προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά σε πολιτικό και μιντιακό σύστημα εκείνο το βράδυ…

Καλή αντάμωση στην κάλπη…


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης