Εικόνες και βίντεο από την ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη για τον έναν χρόνο από την ίδρυση του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Έλληνες  23/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στο κέντρο των Αθηνών, το κίνημά μας γιόρτασε τον έναν χρόνο επιτυχούς και δυναμικού πολιτικού αγώνα. Εκατοντάδες συναγωνιστές συγκεντρώθηκαν, δίνοντας βροντερό παρών. Ένωσαν τις φωνές τους και διατράνωσαν ότι το κίνημα "ΕΛΛΗΝΕΣ" ήρθε για να μείνει και να διεκδικήσει την είσοδό του στη Βουλή.  


Ιδιαίτερα ευχάριστη και μαζική ήταν η παρουσία της Ελληνικής νεολαίας, η οποία έδωσε δυναμικό παρών. Νέοι άνθρωποι που αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης της πατρίδας, που βλέπουν τα όνειρα τους να καταστρέφονται και την ζωή τους να υποθηκεύεται στρέφονται μαζικά προς το κίνημα μας και πυκνώνουν τις τάξεις μας.


Πρώτος έλαβε τον λόγο ο συναγωνιστής Στηβ Γιατζόγλου, ο οποίος αφού έπλεξε το εγκώμιο του Ηλία Κασιδιάρη, κατακεραύνωσε τους εγχώριους πολιτικάντηδες λέγοντας χαρακτηριστικά "η κλεψιά δεν είναι καλή διαχείριση, και η προδοσία δεν είναι λάθος".


Στην συνέχεια ανήλθε στο βήμα ο Αντιναύαρχος εα Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Ηλία για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του, κάλεσε όλους τους Έλληνες να συνταχθούν μαζί μας σ' αυτό τον υπέροχο πολιτικό αγώνα.


Ακολούθως έλαβε τον λόγο ο συναγωνιστής Γιώργος Πετρόχειλος, ο οποίος στηλίτευσε τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την πρόσφατη υγειονομική κρίση, ενώ εξαπέλυσε μύδρους εναντίον όσων οραματίζονται "υποχρεωτικούς εμβολιασμούς" για όλους τους Έλληνες. Ενώ τόνισε πως τον Ηλία Κασιδιάρη θα τον απελευθερώσει η αγάπη και η στήριξη του ελληνικού λαού.

Τέλος, τον λόγο έλαβε ο επικεφαλής των ΕΛΛΗΝΩΝ, Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από τα κελιά της τιμής όπου και βρίσκεται σκορπώντας ρίγη συγκίνησης στο συγκεντρωμένο πλήθος. Ο Ηλίας Κασιδιάρης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τον αγώνα που δίνουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, έκανε μια σύντομη παρουσίαση της πολιτικής δράσης του κινήματος μας τον περασμένο χρόνο. Παράλληλα σχολίασε την επικαιρότητα αλλά ταυτόχρονα χάραξε εκ νέου την πολιτική γραμμή και στρατηγική του κινήματος για μια Ελλάδα ελεύθερη και ισχυρή, για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.

Παρακολουθείστε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=81h5c5n9Bdw&t=7s

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης