ΕΚΤΑΚΤΟ: Δεν μας σταματάει η τρομοκρατία κυβέρνησης και αριστερού παρακράτους! (Βίντεο)

Έλληνες  31/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το σύστημα τρέμει τη ραγδαία άνοδο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, γι’ αυτό και μας έχει κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο σε κάθε επίπεδο. Τάγμα εφόδου αριστερών παρακρατικών τρομοκρατών βανδάλισε και κατέστρεψε την αίθουσα εκδηλώσεων που έλαβε χώρα η παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη «το Δόγμα των 7 θαλασσών». Η επίθεση έγινε σε μία από τις κεντρικότερες λεωφόρους της Αθήνας, στη Λεωφόρο Αμφιθέας και οι δράστες κινήθηκαν ανενόχλητοι επί ώρα, φτάνοντας μέχρι τον δεύτερο όροφο του κτιρίου.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρείχε απόλυτη κάλυψη στους τρομοκράτες καθώς δεν έγινε ούτε μία προσαγωγή για τα μάτια του κόσμου. Υπενθυμίζουμε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στοχοποιήσει επισήμως τον εν λόγω χώρο, διοργανώνοντας παράνομη αντισυγκέντρωση και δημοσιεύοντας αφίσες μίσους και εχθροπάθειας, όπου προέτρεπε σε βία τα αριστερά τάγματα εφόδου. Σε αγαστή συνεργασία με το αριστερό παρακράτος η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρείχε πλήρη ασυλία και ελευθερία κινήσεων, αποδεικνύοντας ότι το ψευδεπίγραφο δόγμα «Νόμος και Τάξη» ισοδυναμεί με πλήρη «ανομία και αταξία», ιδίως όταν πλήττονται οι μοναδικοί αντίπαλοι του καθεστώτος. Το μήνυμα που θέλει να στείλει η σύμπραξη Μητσοτάκη – ΣΥΡΙΖΑ – Θεοδωρικάκου – τρομοκρατών είναι σαφές: Εν όψει εκλογών πρέπει να μειωθεί με κάθε τρόπο και μέσο η ραγδαία άνοδος του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.

Οι παράνομες φυλακίσεις και τα βρώμικα παραδικαστικά κυκλώματα απέτυχαν οικτρά. Το ίδιο ισχύει και για τα ύπουλα τρομοκρατικά χτυπήματα. Όσο περισσότερο μας χτυπούν, τόσο περισσότερο μας δυναμώνουν και ενισχύουν τον αγώνα μας για την Ελλάδα και τους Έλληνες.  


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης