Το ελεύθερο διαδίκτυο μοναδική φωνή αντικειμενικότητας και αντισυστημικότητας

Έλληνες  31/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κλείνοντας και αυτήν την χρονιά σε λίγες ώρες, εισερχόμαστε σε μια νέα. Το 2023 ευχόμαστε και ευελπιστούμε να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες. Να κυριαρχήσει επιτέλους η αλήθεια και το δίκαιο σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας ζωής και οι Έλληνες να δώσουν την πρέπουσα απάντηση σε αυτό το απαρχαιωμένο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που έχει ισοπεδώσει κάθε ίχνος κοινωνικής συνοχής και οικονομικής ευημερίας.

Σε έναν κόσμο διαρκώς μεταβαλλόμενο, με την ταχύτητα της πληροφόρησης πλέον να ξεπερνάει τα ίδια τα γεγονότα, οφείλουμε να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για τα θέματα που μας αφορούν και εννοείται την ευθυκρισία να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις. Τον πιο καίριο ρόλο τους επόμενους μήνες, μέχρι τις πιο κρίσιμες εκλογές της τελευταίας δεκαετίας θα παίξει το ελεύθερο διαδίκτυο.

Όλοι εμείς στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Επομένως, δεν διεξάγουμε πολιτικό αγώνα για ψηφοθηρία αλλά για την εθνική αφύπνιση. Δεν έχει σημασία τόσο το ποσοστό που θα εισέλθουμε στην Βουλή όσο το να αφήσουμε παρακαταθήκη και κληρονομιά για τις επόμενες γενιές, για τα νέα παιδιά που θα σηκώσουν το βάρος της πατρίδας τα επόμενα χρόνια. Να συντρίψουμε την πολιτική διαφθορά και να φέρουμε στον αφρό το πολιτικό ήθος. Να πούμε την αλήθεια στους πολίτες και να τους από-δείξουμε ότι η αποχή δεν είναι λύση αλλά διαιώνιση του προβλήματος.

Δεν θα μας βρείτε βέβαια στα τηλεοπτικά παράθυρα να εκφέρουμε πολιτικό λόγο -αν και λόγω εκλογών ίσως συμβεί αργότερα και αυτό- αλλά δίπλα σας, στους χώρους εργασίας, στις λαϊκές αγορές, στους δρόμους και στις πλατείες, εκεί που χτυπάει πραγματικά η καρδιά του Ελληνισμού.

Αυτήν την φορά και πλησιάζοντας προς τις κάλπες, καλούμε τους πολίτες να κλείσουν τα μάτια και τα αυτιά στο τοξικό κλίμα που προσπαθούν να καλλιεργήσουν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, για να επωφεληθούν πολιτικά, και να κάνουν στροφή στην αντικειμενική ενημέρωση. Κλείνουμε τις τηλεοράσεις και ενημερωνόμαστε από το ελεύθερο διαδίκτυο. Εκεί που ακούγονται όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες διακινούνται ελεύθερα. Γινόμαστε εμείς οι κοινωνοί της αλήθειας στο κοινωνικό μας περιβάλλον και συμπαρασείρουμε μαζί μας φίλους και γνωστούς, για την μεγάλη πολιτική αλλαγή!

Τα ψέματα τελειώνουν, η ώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ έφτασε!

Γιώργος Μανούσος

Μηχανικός Πληροφορικής Τ.Ε

Τομεάρχης έρευνας και τεχνολογίας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης