«Εκτελούν» τον πολιτισμό

Έλληνες  15/02/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Με αφορμή το Προεδρικό Διάταγμα 85 που ψηφίστηκε μόνο από την Ν.Δ και την Ελληνική Λύση, η παρούσα κυβέρνηση κατάφερε για ακόμα μια φορά να γίνει κόκκινο πανί για του πολίτες και εργαζόμενους της χώρας.

Χαρακτηρίζοντάς τους κιόλας προκλητικά και προσβλητικά «μειοψηφία».

Η κυβέρνηση αυτή κατάφερε να φέρει στο σημείο μέχρι και τους Ακαδημαϊκούς καθηγητές του πολιτιστικού τομέα να παραιτηθούν!

Η τροπολογία αυτή προσπαθεί να εξισώσει τα πτυχία των καλλιτεχνών με αυτά του απολυτήριου λυκείου, θίγοντας έτσι τα οικονομικά και εργασιακά συμφέροντα των ηθοποιών και φυσικά την ίδια την τέχνη!

Αυτό γίνεται σαφές ότι αποσκοπεί στα «φθηνά εργατικά χέρια» των ηθοποιών προς τους κεφαλαιοκράτες επιχειρηματίες, παραγωγούς και καναλάρχες «εργοδότες» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μιας και σε ένα πτυχίο χαμηλής επιστημονικής απήχησης οι οικονομικές απαιτήσεις θα είναι εξίσου χαμηλές!

Όσον αφορά την αρμόδια Υπουργό Πολιτισμού, κ. Μενδώνη, πρωτεργάτη της εξαφάνισης της τεράστιας ανακάλυψης στην Αμφίπολη και κολλητή φίλη του παιδοβιαστή Λιγνάδη η στάση της για ακόμη μια φορά είναι πέραν του δέοντος προκλητική, κάνοντας σαφές ότι ο ρόλος της είναι η διάλυση, εξαφάνιση και διαστρέβλωση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και ιστορίας!

Εμείς ως Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε σαφή προσανατολισμό, πρέπει να εισάγουμε στην καθημερινότητα μας τις μεγάλες Αξίες και Αρχές του Ελληνικού Πολιτισμού.

Της Τέχνης και του Θεάτρου.

Που μέσα από εκεί θα οδηγηθούμε ξανά στους δρόμους της Αρετής!

Που μέσα από εκεί οι καλλιτέχνες μας θα ποιούν το ήθος και όχι την υποκουλτούρα και την μιζέρια!

Θα ανταμείβονται όπως τους αξίζει και θα είναι θεματοφύλακες της παράδοσής μας!

Νικόλαος Κέκης,

Υποψήφιος Βουλευτής – Εκπρόσωπος Νεολαίας Αθηνών


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης