Γιατί είμαι Εθνικιστής!

Έλληνες  07/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Ηλίας Παπασταμάτης

Είμαι εθνικιστής γιατί αγαπώ την πατρίδα μου και ο εθνικισμός είναι η ανιδιοτελής αγάπη προς την πατρίδα, ο εθνικισμός είναι  κοσμοθεωρία, είναι η ίδια η φύση.

Εθνικισμός είναι η αγάπη προς το έθνος, δηλαδή αγάπη προς την συλλογική ταυτότητα που μας συνδέει με τους ανθρώπους της ίδιας καταγωγής, γλώσσας, θρησκείας, κοινών παραδόσεων, κοινών εθίμων με εμάς.

Από αρχαιοτάτων χρόνων ποιητές, συγγραφείς, δραματουργοί εμπνέονταν από τις αιώνιες αξίες του έθνους, της φυλής, της πίστης, της οικογένειας.

Ο άνθρωπος είναι προορισμένος από την φύση του να ενεργεί σε συλλογικά πλαίσια,  έχει ανάγκη να λειτουργεί μέσα σε κοινότητες, να δρα και να συνεργάζεται με ομοίους του, τα σκοτεινά σχέδια της νέας τάξης προσπαθούν να το αλλάξουν αυτό, πάνε κόντρα στην φύση, κόντρα στον ίδιο τον Θεό και θέλουν να δημιουργήσουν μια ανθρώπινη μάζα χωρίς αξίες και ιδανικά, χωρίς Θεό, χωρίς πατρίδα.

Ο εθνικισμός μας βοήθησε το 1821 να αποτινάξουμε τον τουρκικό ζυγό, βοήθησε τους παππούδες μας το 1940 να υψώσουν τοίχος και να πολεμήσουν κατά των Γερμανών και των Ιταλών, βοήθησε τους Έλληνες της Κύπρου να πολεμήσουν το 1955 κατά των Βρετανών.

Εμείς έχουμε ως πρότυπα τους ήρωες του '21, του 1940, του 1955 και του 1974 που έχυσαν το αίμα τους για να υπερασπιστούν το έθνος μας.

Εμείς ως εθνικιστές έχοντας σχέση με τους ήρωες του έθνους μας που από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα έχουν δώσει την ζωή τους για να υπερασπιστούν την σημαία, την ελευθερία του Γένους των Ελλήνων, συνεχίζουμε στα ίδια μονοπάτια δηλώνοντας έτοιμοι να πράξουμε το ίδιο και εμείς με την σειρά μας για την πατρίδα.

Σκοπός μας είναι η πραγματική ελευθερία της πατρίδας μας και η αναγέννηση του έθνους!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ,

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΝΟ ΖΥΓΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΈΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης